суботу, 11 грудня 2010 р.

Чого хоче жінка?

10 основних бажань жінки:

Чого хоче жінка?  Бажання № 1

Жінка хоче взаємної любові.
Ну, звичайно, найголовніше, чого хоче жінка - це велике і чисте кохання. А як інакше? :) Жінка хоче любити і бути коханою, відчувати, що про неї хтось дбає, відчувати поруч із собою опору.
ВЗАЄМНА ЛЮБОВ - це, без перебільшення, основне бажання жінки!


Чого хоче жінка?  Бажання № 2 -
Жінка хоче сім'ю.
Чого ще хоче жінка? Звичайно, вона хоче мати повноцінну сім'ю, дітей, люблячого чоловіка, взагалі - справжню родину! Ви пам'ятаєте, яке було початкове призначення жінки? Вірно - хранителька домашнього вогнища і затишку. А яке домашнє вогнище без сім'ї?! Я собі особисто цього не уявляю:).

Чого хоче жінка? Бажання № 3 - Жінка хоче здоров'я собі та своїй родині.
Якщо вже розмова зайшла за сім'ю, то наступною відповіддю на питання "
Чого хоче жінка?" Буде - здоров'я всіх членів родини. Адже, погодьтеся, немає нічого гіршого, коли хворіє рідна тобі людина (я вже мовчу про дитину). Не дарма говорять, що саме основне - здоров'я.

Чого хоче жінка? Бажання № 4 - Жінка хоче Достатку.
Жінка хоче достатку! Правда в поняття достатку кожен вкладає своє розуміння цього слова. Одні вважають достатком шикарний особняк, дорогу машину під вікном і дорогі прикраси, іншим же достатньо улюбленої роботи, маленької затишній квартирки і стандартного набору одягу в шафі. Але всіх їх об'єднує одне - незаперечна бажання ні в чому собі не відмовляти!
Запам'ятайте, жодна жінка (якщо вона в своєму розумі) не відмовиться від матеріальних благ від коханої людини, навіть якщо вона вголос говорить протилежне:)
Отже, жінка хоче достатку! 
 

Чого хоче жінка? Бажання № 5 - Жінка хоче бути привабливою.
Жінка хоче бути зовні привабливою! А що в цьому дивного? Адже ми ж жінки. Не дарма, останнім часом на кожному кутку можна знайти чергову клініку пластичної хірургії або який-небудь "Центр омолодження та краси".
Я думаю, що нашій привабливості хочемо не тільки ми - жінки, але і чоловіки. Чи я помиляюся?:)
 
Чого хоче жінка? Бажання № 6 - Жінка хоче самоствердитися як особистість.
Практично всі жінки хочуть самореалізуватися в цьому житті. Ми хочемо мати улюблену роботу, про яку ми мріяли і до якої так прагнули. Ми хочемо самоствердитися як особистість. Кажучи іншими словами - досягти поставленої мети!
 
Чого хоче жінка? Бажання № 7 - Жінка хоче незалежності.
У наше століття емансипації, жінки хочуть - незалежності. Ви помітили, скільки останнім часом з'явилося жінок - керівників (і непоганих), жінок - політиків, а про жінок - водіїв я взагалі мовчу:) Ви це знаєте краще за мене. Не рідкість в наш час, коли в сім'ї жінка займає більш високу посаду ніж чоловік, заробляє більше і т.д.Це все від бажання жінки бути незалежною!
 
Чого хоче жінка? Бажання № 8 - Жінка хоче бути впевненою у завтрашньому дні.
Жінка хоче бути впевненою в завтрашньому дні. Хоча, хто цього не хоче? Впевненість у своєму майбутньому дозволяє заощадити силу, нервові переживання, здоров'я, і спрямувати всі сили в інше русло для досягнення інших важливих цілей.
 
Чого хоче жінка? Бажання № 9 - Жінкам хочеться отримувати подарунки та квіти, чути компліменти, бути слабкими, романтичними і сентиментальними ...
Жінкам хочеться отримувати подарунки та квіти, чути компліменти, бути слабкими, романтичними і сентиментальними, щоб про нас піклувалися і нас оберігали.Адже ми ж жінки, слабка стать, а Ви, чоловіки, часто забуваєте про це. (Автор Raznoblog.com)
 
Чого хоче жінка? Бажання № 10 - Жінці потрібен сильний чоловік.
Звичайно у жінок є ще мільйон різних бажань, і я б їх охарактеризувала так:"А все інше чоловічими руками, тихенько дороблять жінки самі ...";) (жарт однак)
А взагалі, хочеться жити просто яскравим, насиченим життям.До речі, дорогі чоловіки, Ви помітили, що невід'ємним чинником виконання кожного з перерахованих вище пунктів є - ВИ! Є привід замислитися;)

RAZNOBLOG.COM

0 коментарі:

Дописати коментар