понеділок, 6 грудня 2010 р.

Любовний приворот

Напевно, у світі немає людини, яка б ніколи не відчував страждання від нерозподіленого почуття, хоча б раз у житті. Впевнена, у всіх бувало. Але якщо знати про 9 уроків грамотного привороту, то з їх допомогою бажаної взаємності домогтися можна.

Урок 1-й. Вступний


Пошуки взаємності почуттів займають величезну частину життя кожної людини. Причому, з самого раннього дитинства. Наша перша закоханість і страждання по нерозділеності виникають, як правило, ще в дитячому садку. "Хочу сидіти з цим хлопчиком за одним столом!", "Хочу йти з ним в парі!", "Хочу, щоб він мене смикав за кіски частіше за інших!"

Взаємність - це коли два "хочу" збігаються і стають одним загальним. Це приголомшливе відчуття. Це вища гармонія почуттів. Добре, якщо все складається так вдало. А якщо - ні? Пам'ятаєте слова популярної колись пісні з кінофільму "Велика перерва"?
Мы выбираем, нас выбирают,
Как это часто не совпадает.
Я за тобою следую тенью,
Я привыкаю к несовпаденью…

Так от я пропоную рівно зворотне. У випадку, коли "хочу" не співпадають, не треба слідувати тінню, і вже тим більше - покірно звикати до розбіжності. Треба зробити все, від себе залежне, щоб взаємність виникла як би сама собою, пише magnita.ru.

Урок 2-й. Аналітичний

У кожної жінки, поза сумнівом, є певні вимоги, які вона пред'являє до свого обранця - чоловіка. Але ми чомусь забуваємо про те, що і в кожного чоловіка є точно так само певні вимоги, які він пред'являє до своєї обраниці - жінки. Піднесено, звичайно, звучить "люблять не за щось, а просто так". Але це свого роду лукавство. Якщо бути відвертим, все-таки ми любимо і нас люблять саме за щось.

Тому щоб чоловік вас захотів, треба стати об'єктом його бажання. А для цього треба проаналізувати, що цьому конкретному чоловікові подобається в жінці взагалі. Треба скласти особовий портрет бажаною для нього жінки і ... перевтілитися в його ідеал. Нехай говорять "Насильно милим не будеш"! Але я скажу так: дивлячись, що розуміти під поняттям "сила".

Урок 3-й. Іміджевий

"Чоловік любить очима". Банально, але нічого не поробиш - факт. Якщо, побачивши жінку, чоловік не хоче до неї наблизитися, то у нього немає шансу полюбити її внутрішній світ. По цьому, почніть, перш за все, з того, що змініть імідж.

І не бійтеся кардинальних змін. Наприклад, стати брюнеткою замість блондинки, довге волосся перетворити на коротку стрижку, схуднути, накачати м'язи, повністю змінити гардероб, обравши для себе відтепер інший стиль одягу. Поставтеся до цього не як до необхідності відповідати стандартам чоловіки. Надихнути азартом творця, скульптора. Відчуйте себе Пігмаліоном і Галатеєю одночасно.

Урок 4-й. Психологічний

Будь-яка мета досяжна, якщо ви здатні проникнути в душу вашого обранця, зрозуміти його психологію. Що йому подобається і що не подобається, від чого він відчуває задоволення, а що викликає в ньому дике роздратування. До чого він вже звик, а що є для нього новим, несподіваним.

В основі взаємності - вміння грамотно спілкуватися. Всі знають цей хрестоматійний приклад про зустріч чоловіка і жінки, коли, закохавшись з першого погляду, чоловік зненавидів жінку відразу ж, як тільки вона заговорила. І не даремно зараз психологи все частіше піднімають питання про психологічну сумісності між партнерами.

Урок 5-й. Філософський

Як не дивно може здатися комусь, але в самих глибинах збігу бажань лежить той самий філософський камінь - питання про сенс людського життя. Світогляд - не якась абстрактна, відірвана від повсякденності річ. Саме філософія життя визначає, чим захоплюється людина, що вона читає (і взагалі чи любить читати), які фільми і передачі дивиться? Чим в принципі заповнює свій вільний час? Яке в нього хобі? Що він думає про кохання, врешті-решт?

Вам все-таки здається, що бажання не має відношення до всього перерахованого? Тоді ваші шанси завоювати чоловіка - досить незначні. Ці світоглядні мотиви не очевидні, я розумію. Але все-таки, як правило, нам хочеться всю людину цілком - саме цю особистість, саме цю індивідуальність. Таке потужне бажання не виникає у відсутності збігу філософій.

Урок 6-й. Стратегічний

Перш ніж, приступати до конкретних дій із завоювання бажаного чоловіка, важливо по-чесному зізнатися собі, чого ви хочете в кінцевому підсумку. Тому що стратегія привороту визначається кінцевою метою.

Є два види привороту:
• любовний приворот (спрямований на відчуття любові, мета - викликати любов)
• сексуальний приворот (спрямований на лібідо, мета - викликати сексуальне бажання)
Зрозуміло, що здійснити другий, простіше, ніж перший.

До речі, несподіваний нюанс, згідно з останнім опитуванням журналу "Плейбой", секс займає четверте місце в списку чоловічих цінностей. Перші три місця опитані чоловіки віддали любові, сім'ї і дружбі.

Урок 7-й. Тактичний

Яка, власне, природа дії привороту? Це виникнення енергетичного інформаційного каналу між двома людьми. Виходячи з розуміння цього, і розробляється тактика привороту. Ось кілька традиційних тактичних хитрощів.

"Мова тіла" і "танець жестів".
Ви знаєте, що враження про вас залежить:
• на 55% від того, як ви рухаєтеся і жестикулюєте
• на 38% - від того, як ви говорите
• на 7% - від того, що ви говорите.
Стало бути, щоб завоювати серце чоловіка не треба пускатися в розумування. Ваше тіло повинно посилати йому безмовні позитивні сигнали. Це дозволяє зробити вільна поза, відкриті співрозмовнику долоні, піднесена голова. Є ще така хитрість - дзеркальне відображення вами пози вашого співрозмовника створює відчуття зближення.

Енергія погляду
Відомо, що зоровий контакт має винятково сильний емоційний вплив. Будь-яка досвідчена кокетка вам це скаже. І навіть психологи тепер називають погляд могутньою зброєю. А вчені нейрофізіологи довели, що в момент перетину поглядів, порушується ту саму ділянку мозку, що і при одержанні нагороди. Погляд як нагорода! Без всякого чарівництва. Тільки не треба поглядом інформувати "Хочу тебе!" - Буде мати зворотну дію. Говоріть поглядом "Ти - найкращий!", Чоловік повинен відображатися у ваших очах, йому має бути комфортно від вашого погляду.

Екстремальна ситуація
Ніщо так не зближує як драматичні події. Тому що між тривогою, збудженням і потягом існує тісний зв'язок. Зрозуміло, що не варто залучати до себе щось погане. Але екстрим - це ж не обов'язково сумний фінал, це будь-які труднощі, пережиті разом. Необхідно знайти привід, щоб бути поруч з вашим обранцем (не плутати з "наодинці") у справі, яка передбачає спільне подолання будь-яких не повсякденних проблем. Це може бути похід, ремонт, екскурсія, спільне хобі - танці, наприклад, або теніс.

Почуття гумору
 Про користь сміху сказано чимало. Але і в такій справі, як завоювання любові, сміх грає важливу роль. Якщо ви над чимось смієтеся обидва, значить, ви у владі однієї, причому, позитивної емоції. Спільний сміх незалежно від всіх інших достоїнств розташовує людей один до одного миттєво.

Сила мистецтва
У звичайному житті люди кілька замкнуті або того гірше, приховані під брехливими масками. Мистецтво відриває нас від дійсності і відкриває нашу сутність. Перебуваючи у владі мистецтва (дивимося ми фільм або слухаємо музику), ми збагачуємося духовно. А уявіть, якщо таке духовне збагачення стане спільним. Ви мимоволі збігаєтеся духовно і перетинаєтеся у своїх переживаннях. Чим більше у вас виникає загальних переживань, тим сильніше ви прив'язуєтесь один до одного.

Урок 8-й. Оптимістичний

Пам'ятаєте знамениту формулу успіху з фільму "Чародії", якій досвідчені маги напучували героя Олександра Абдулова: "Бачити мету, вірити в себе і не помічати перешкод!" Який потужний оптимістичний посил, відчуваєте?! Ну, так не дарма ж з цим посилом можна було крізь стіни пройти! Вперед, завойовниці!

Урок 9-й. Заключний

Не зациклюватися лише на цьому одному своєму бажанні. Фанатизм має відразливу силу. А ось гармонія притягує. Тому живіть повноцінно і майте різні бажання.

Приворот, звичайно, справа непроста. І не кожен, зрозуміло, подужає всі ці уроки. Але не тому, що їх не може подужати кожний. А тому що не кожен захоче їх осилювати. Тут же, власне, як в будь-якому прагненні, саме ця невідступність бажання і важлива. Якщо ви чогось по-справжньому захочете, все вийде!
Джерело: e-news.com.ua

0 коментарі:

Дописати коментар