неділю, 19 грудня 2010 р.

ТОП-ДЕСЯТКA: АДРІАНА ЛІМА, Кейт Мосс, Єва Мендес - найзвабливіші МОДЕЛІ СВІТУ в негліже!

Чеське видання jenpromuze.cz склало рейтинг найбільш привабливих, звабливих і прекрасних моделей світу в негліже.

10. Алессандра Амбросіо (Alessandra Ambrosio)

Бразильська красуня почала свою модельну кар'єру в 15 років. У 2000 році дівчина вперше знялася для бренду нижньої білизни «Victoria's Secret». З тих пір компанія продовжувала з нею контракт ще 4 рази.






9. Діта Фон Тіз (Dita Von Teese)

Для Діти, що почала свою кар'єру зі стриптизу, було б дивним посоромитися свого тіла і відмовитися від реклами нижньої білизни. Підкоривши модельні вершини Парижа та Мілана, дівчина стала все частіше з'являтися на обкладинках журналів, а також в рекламах таких відомих брендів, як «Provocateur».








8. Єва Мендес (Eva Mendes)

Єва - актриса, зовнішні дані якої дозволяють паралельно займатися і модельним бізнесом, - час від часу дівчина знімається для «Calvin Klein»: як у рекламі нижньої білизни, так і в інших провокаційних роликах.






7. Маріса Міллер (Marisa Miller)

Першу зйомку Маріси в нижній білизні робив Маріо Тестіно (Mario Testino) - фотографії з'явилися відразу в американському та італійському виданнях «Vogue». Успіх цієї фотосесії і привів дівчину до контракту з «Victoria's Secret».






6. Тайра Бенкс (Tyra Banks)

У недалекій молодості ведуча «Next Top» Америки була неймовірно сексуальна, що і дозволило їй стати першою чорношкірою моделлю, яка з'явилася на обкладинці чоловічих журналів «GQ» і «Sports Illustrated».






5. Хайді Клум (Heidi Klum)

Хайді, кар'єра якої почалася в 1997 році, не так давно стала продюсером шоу «Project Runway». Вважаючись однією з найкрасивіших моделей в США, дівчина не тільки рекламує нижню білизну, але і виховує чотирьох дітей.





4. Кароліна Куркова (Karolina Kurkova)

Кароліна, будучи родом із Чехії, стала всесвітньо знаменитою вже в 16 років. На даний момент, реклама нижньої білизни - не єдиний напрям роботи Курковою - не так давно вона зіграла у фільмі «GI Joe».






3. Адріана Ліма (Adriana Lima)

Адріана знімається в негліже з 2000 року. А якийсь час назад дівчина почала суміщати роботу моделі і "промоутера бюстгальтерів".






2. Кейт Мосс (Kate Moss)

Скандальність і епатаж цієї панянки не вплинули на вибір керівного складу бренду "Agent Provocateur", який зробив легендарну модель лицем своєї компанії.





1. Жизель Бундхен (Gisele Bundchen)

За даними журналу «Forbes», Жизель Бундхен є найбільш високооплачуваною моделлю планети вже протягом шести років. Проте, дівчина не спочиває на лаврах і продовжує удосконалювати свої навички і професіоналізм.







Джерело: topnews.ru

0 коментарі:

Дописати коментар