середу, 15 грудня 2010 р.

Рік кролика (кота) основні характеристики

Рік білого тигра підходить до свого завершення. А на зміну йому вже поспішає 2011 рік кота. Так, саме кіт, хоча часто його називають роком кролика, гороскоп приписує цьому образу войовничу хоробрість і розум. Ті якості, що швидше знайдеш у кота. Але тим не менш, ми не будемо відступати від традицій і подивимося яким же обіцяє бути новий рік кота та кролика.

Рік кролика і його характеристика

Цей рік буде спокійніше, ніж рік, що минає. У всіх сферах можна буде відчути наступ стабільності. Особливо ж вдалим стане він для працівників правопорядку і закону, а також людей, чия професія пов'язана з мистецтвом і творчістю. Нові ідеї будуть вдалими і закладуть добру основу для майбутніх справ.

Рік сприяє сім'ї. У самий раз запланувати спільну відпустку. Він пройде дуже добре. Цей знак дуже дипломатичний. Вдасться уникнути багатьох сварок, а також примиритися з тими, з ким раніше не знаходилося взаєморозуміння.
Для всієї країни в цілому очікується підйом економіки. Так що, характеристика року кролика для нашої країни, в цілому, сприятлива.

Які вони - кролики і коти?

Народжені в рік кролика (кота) відрізняються терпінням, готовністю допомогти. Вони з успіхом вирішують проблеми оточуючих, захищають скривджених. Вони вміють вести бесіду і відомі як справжні майстри спілкування.

Жінки, народжені під цим знаком, прекрасні господині. Все у них йде на лад: діти доглянуті, а будинок в повному порядку. Але при цьому вони не забувають про себе. У вільний час залюбки відвідують театри, концерти, багато читають. Вони дуже енергійні і не згодні, що роль домогосподарки стане для них основною. Пані, народжені в рік кота можуть освоїти так звані «чоловічі» професії.

Чоловіки дуже цінують домашній затишок і повагу їх маленьких звичок. Вони сердечні і чутливі. Дуже прив'язані до своїх дітей. А ще - педантичні, обов'язкові, старанні. Можуть бути впертими. Не всі кролики - спокійні і милі.

Якими рік кролика наділить народжених малюків характеристиками і якими психологічними якостями? У першу чергу, сентиментальністю і сильним, вольовим характером. Ці дітки будуть дуже талановиті, щоправда іноді нерішучі.

У рік кролика (кота) народилися такі знамениті особистості як: Осип Мандельштам, Альберт Ейнштейн, Ломоносов, Михайло Булгаков, Марі Кюрі, Вальтер Скотт, Сталін, Лев Троцький.

Рік білого кролика принесе людям, народженим під цим знаком, стабільність в матеріальному плані. Підуть у минуле колотнечі минулих років.

Як зустрічати?

Зустрічати Новий рік кролика бажано з родиною та друзями. Кролик - відкритий знак. Зберіть велику компанію тих хто вам дорогий. Влаштуйте незабутнє свято. А символ року кролика - маленький пухнастий звір допоможе вам у цьому. Буде це кошеня або кроленя - вирішувати вам. Кожного обрадує такий презент, який чекає на серветці свого нового господаря, якому він вже готовий принести удачу. Якщо ваші друзі цікавляться гороскопами, заздалегідь продумайте побажання і напишіть їх на маленьких листочках паперу. Їх можна виконати у витонченому східному стилі і сховати під тарілочки або ж прив'язати до цукерок і повісити на ялинку. Можна влаштувати конкурси і дарувати звіринку разом з передбаченням-побажанням. А можна зробити за принципом китайського «щасливого» печива. Тільки заховати згорнуті в трубочку записки в спечені маленькі еклери або ж вставити в надрізані краї бутербродів чи половинок булочок. Або ж прив'язати до ніжок келихів шампанського, які подасте на таці перед боєм годинника. У наступний рік кролика 2011, побажайте своїм близьким матеріального благополуччя, миру в сім'ї, яскравих подорожей, вдалих справ, творчого натхнення. Ці побажання обов'язково збудуться!

0 коментарі:

Дописати коментар