середу, 22 грудня 2010 р.

Хто снідає, той не гладшає




Ти відмовляєшся від сніданку, тому що боїшся набрати зайву вагу? Але факти говорять про інше: ранковий прийом їжі сприяє збалансованому прийому їжі протягом дня, знижуючи ймовірність переїдання.
Після нічного відпочинку необхідно «запустити» обмінні процеси в організмі. Цьому сприяє саме сніданок. Дієтологи вважають, що в ранковий прийом їжі ми повинні отримувати 25% від добової норми поживних речовин.

Вчені встановили, що сніданок покращує розумову діяльність протягом дня. Це пояснюється тим, що сніданок, особливо багатий на вуглеводи, забезпечує організм глюкозою - кращим джерелом енергії для мозку. Це добре знають вчителі, підтверджуючи, що на голодний шлунок діти погано засвоюють матеріал.

У кожного народу є свої кулінарні уподобання. Італійці снідають листковими булочками з кремом (бріошами) та капучіно. Англійці воліють снідати яйцями, вівсяною кашею, тостами з джемом і чаєм з молоком. Китайці снідають грунтовно: овочами, свининою чи куркою, локшиною, а іноді навіть супом з пиріжками з рисового борошна.

За матеріалами сайту: http://img.edinstvennaya.ua/

0 коментарі:

Дописати коментар