пʼятницю, 10 грудня 2010 р.

Високі технології в спальні вбивають секс


Люди оточують себе високими технологіями. Сьогодні комп'ютери, телевізори, телефони є практично в будь-якій кімнаті квартири або будинку. Але особливо шкідливі гаджети в спальні. Експерти прийшли до висновку, що сучасні пристрої гублять сексуальні відносини.
Як пише газета La Repubblica, телевізор, консоль з відеоіграми, включений ноутбук не тільки збивають сон, викликаючи тим самим невроз, але й стають причиною охолодження до партнера.
Американські фахівці вже б'ють тривогу. Адже, за даними їх опитувань, більше половини чоловіків і жінок беруть із собою в ліжко мобільний телефон. Вчені ж встановили, що внаслідок надмірного використання стільникового знижується якість сперми - зменшується кількість сперматозоїдів та їх активність.
У Британії теж задумалися з приводу шкоди новомодних гаджетів для сексуального життя. Згідно з даними дослідження, проведеного компанією Bayer, чверть мешканок країни звинувачують своїх партнерів у тому, що ті воліють пропадати в Мережі, замість того щоб займатися любов'ю. Подібна залежність від Інтернету вже визнана патологією, вилікувати яку можна, тільки звернувшись за допомогою до психолога.
Висновок вчених з університету Единбурга теж виявився невтішним. На їхню думку, перевірка пошти перед сном може бути порівнянна з рівнем збудження від подвійної порції кави. Увечері слід повністю уникати будь-якої діяльності, яка пов'язана з підвищеним розумовим напруженням, впевнені експерти.
Щоб позбутися від проблем зі сном і сексом, вчені рекомендують прибрати зі спальні будь-які високотехнологічні предмети.
До речі, фахівці вважають, що в недалекому майбутньому секс зміниться до невпізнання. Нас чекають часи витонченої чуттєвості і грубої тілесності одночасно. Правда, чоловіки з жінками будуть робити це все рідше і рідше.
З появою Інтернету та нових технологій за останні 10 - 15 років сексуальні відносини в суспільстві почали зазнавати радикальних змін. Секс перестає мати вид відносин між статями, а перетворюється на зв'язок по типу "об'єкт / суб'єкт", відзначають вчені.


www.utro.ru

0 коментарі:

Дописати коментар