пʼятницю, 24 грудня 2010 р.

Декретна відпустка. Чи можливa паузa в кар’єрі?

Що відрізняє сучасних жінок від жінок минулих століть? Це сучасне динамічне життя.  Жорсткі умови конкуренції на ринку праці ставлять дедалі вищу планку щодо освіти, знань, навиків і, навіть, зовнішнього вигляду претенденток. Вже нікого не здивуєш вільним володінням іноземною мовою на додаток до високого професійного рівня. І ти ставиш собі чергову планку… міжнародна сертифікація? САР/СІРА? МВА? Звичайно, незважаючи на всі твої професійні досягнення, ніхто не відміняє твій статус дружини і обов’язки матері. Адже, для будь-якої жінки головне – це діти, коханий поряд і затишок в оселі. Та чи вистачає в сучасної жінки часу на особисте життя? Діти? Декрет? А чи кожна може собі дозволити зробити паузу в кар’єрі? Бентежать думки, що на твоє місце прийде хтось молодший і більш прогресивний, що ти занудьгуєш від браку інформації і спілкування, або про насущні матеріальні проблеми… а може, ти просто звикла працювати і не уявляєш, що не будеш кожного ранку поспішати втиснутися в переповнений міській транспорт, щоб бути в офісі рівно о дев’ятій. Декрет? Хіба що на місяць-другий… подумки ти вже розглядаєш можливість найняти няню
Так, сучасна жінка повинна все встигати. Але не обов’язково кидати свою дитину на няньку і втрачати неповторні моменти розвитку самої дорогої людинки лише тому, що ти „повинна” заробляти. Адже в наш час достатньо можливостей для роботи на дому фрілансером (перекладач, вебмайстер, бухгалтер, копірайтер, дизайнер та ін.)     
Одну з можливостей отримання додаткового доходу, працюючи вдома, надає Блогун. В тебе є блог, в якому ти пишеш про своє хобі, або спілкуєшся на цікаві тобі теми? Є можливість поєднати приємне з корисним, використовуючи сервіс Блогун, що є посередником між блогером та рекламодавцем, що бажає розмістити в твоєму блозі посилання на свій ресурс.
Який би вид заробітку на дому ти не обрала, завжди пам’ятай про його переваги: ти не від кого не залежиш, маєш можливість обирати зручний графік роботи і твоя дитина лишається під твоїм пильним наглядом і не обділена твоєю увагою.    

Блогун - монетизируем блоги

0 коментарі:

Дописати коментар