середу, 8 грудня 2010 р.

Як зустрічати Новий 2011 рік?


Наступний 2011 рік пройде під знаком Кролика , або Кота. Зустрівши Новий рік так, як це подобається Кроликові / Коту, ви заручитеся його підтримкою. Основні якості Кролика: доброзичливість, миролюбність, плодючість, боязкість. Якості Кота - розум, спритність, везіння, спостережливість. Так що ж потрібно зробити, щоб потрапити до списку друзів знака року або хоча б заслужити його прихильність?



Знавці радять, зустрічаючи рік Кролика, прикрасити свій будинок в світлі і теплі тони. Святковий стіл можна накрити бежевою, жовтою або помаранчевою скатертиною, або використовувати серветки цих кольорів. Ароматизовані свічки, металеві свічники, мішура і сувеніри у вигляді кролика, все це допоможе створити сприятливу атмосферу при зустрічі Нового 2011 року.

У чому зустрічати 2011

У 2011 році (а за східним календарем це рік Білого Металевого Кролика) краще придбати вбрання з натуральних тканин: льону, бавовни, вовни. Не варто прикрашати себе натуральними хутрами (це не краще рішення і воно може образити господаря 2011 року), можна обійтися штучними, також в одязі варто використовувати оксамит або ворсисту пряжу.

Так як стихія цього року Метал, нехай у вашому одязі присутні металеві прикраси: бляшки, гудзики і т.д. Золоті або срібні кільця, сережки, ланцюжки та браслети не повинні залежуватися у ваших скриньках.
Все дороге, яскраве і блискуче буде вітатися роком Кролика.
Білі і помаранчеві, жовті і бежеві тони є найкращим рішенням. Пані в цьому році зможуть одягти вечірні сукні сріблястого або золотого кольору. . Звичайно ж, все має мати почуття міри, не варто все найяскравіше і дороге вішати на себе без розбору, щоб не виглядати в цьому році сорокою. Варто зі смаком підійти до свого вибору.

На святковому, новорічному столі обов'язково повинні бути присутніми ті продукти, які любить Кролик.
Мандарини, апельсини і яблука повинні стояти в центрі вашого столу. Шпинат, петрушка, кріп і салат, можуть бути використані для прикраси святкових страв. Овочеві салати, будуть не тільки прикрасою вашого столу, але і допоможуть не набрати зайвих кілограмів під час зустрічі Нового року. Ну а якщо ви хочете по-справжньому задобрити Кролика, почастуєте його смачною морквиною. Риба і молочні коктейлі не залишать байдужим щасливого Кота.

Зрозуміло, що не варто використовувати м'ясо кролика в приготуванні новорічних страв. Вживання алкоголю потрібно звести до мінімуму, оскільки стихія Металу - ворог стихії Води, а значить і спиртного.

Прекрасно, якщо новорічну ялинку Ви прикрасите сріблястими іграшками з зображенням милого кроленя, а ще краще якщо на ялинці буде красуватися маленька сувенірна іграшка у вигляді Кролика - господаря цього року.

Привітання з Новим 2011 роком повинні бути милими і смішними, як і саме тварина, що символізує цей рік. У нього багато позитивних якостей, які можна побажати своїм близьким. Навіть якщо привітання будуть містити деякі підтрунювання, своє боягузтво, лякливості цієї тварини, нічого страшного, Кролик не злопам'ятний, він вміє посміятися над собою.
Не важливо, що ви подаруєте один одному, головне щоб подарунок був від щирого серця.

Найголовніше ж при зустрічі нового 2011 року - це настрій, постарайтеся залишатися в позитивному настрої, будьте добродушні, гостинні і милі, тоді цей 2001 рік буде для вас вдалим!

0 коментарі:

Дописати коментар