четвер, 9 грудня 2010 р.

Багатодітні зірки: хто більше?


10 місце: У Сари Джесіки Паркер троє дітей. Втім, народити самостійно вона змогла тільки сина. Дівчат-близнят для неї виносила сурогатна мати. Також по троє дітей у Наталі Водянової, Адріано Челентано, Джулії Робертс, Девіда Бекхема і Білла Гейтса.
 
9 місце: У Пола Маккартні і Арнольда Шварцнеггера - по 4 дітей. А у знаменитого баскетболіста Шакіла О'Ніла - 4 своїх і 1 усиновлений.
 
8 місце: У Сильвестра Сталлоне - двоє синів від першого шлюбу і троє дочок від другого.
 
7 місце: У екс-вокаліста групи «Smokie» Кріса Норманна - теж п'ятеро дітей. При цьому він и нерозлучний зі своєю першою і єдиною дружиною Ліндою, білявою дівчиною з залу, з якою Кріс випадково зустрівся очима, стоячи на сцені в 1967 році на одному зі своїх найперших концертів.

6 місце: У Анджеліни Джолі і Бреда Пітта - троє рідних і троє прийомних дітей.
 
5 місце: Також шестеро дітей у Едді Мерфі і Стінга. Причому, Стінг обзавівся чотирма дітьми у другому шлюбі.
 
4 місце: У Стівена Спілберга 4 своїх і 3 усиновлених.
 
3 місце: У Хуліо Іглесіаса - вісім дітей, і, схоже, це спадкове: батько Іглесіаса помер на 91-му році життя, залишивши після себе дев'ять дітей, причому молодша донька з'явилася на світ вже після його смерті.
 
2 місце: Мел Гібсон був шостим з одинадцяти дітей в сім'ї. Можливо, тому в нього самого вісім дітей, причому, сім - в одному шлюбі. Восьма донька з'явилася від зв'язку зі скандально відомою російською піаністкою Оксаною Григор'євою.
 
1 місце: У Чарльза Спенсера, тобто Чарлі Чапліна було 10 дітей, з них вісім - в останньому, вдалому, шлюбі.

За матеріалами: Гаряча десятка Анни Романовой www.radioc.ru/programs/hotten/ 

0 коментарі:

Дописати коментар