неділю, 9 січня 2011 р.

Що робити, щоб виглядати, як модель

Щоб виглядати, як модель, необхідно працювати над собою. А щоб досягти бажаного результату, необхідний правильний настрій.

Прийняття ванн поліпшить стан шкіри
У моделей не просто ідеальне тіло, низька вага та стрункі ноги, їх шкіра ніжна та гладенька. Модельна зовнішність може бути і в простої дівчини, що не виступає на публіці і не носить найвищі шпильки. А починати треба з якості шкіри, насичення її корисними речовинами.

Раз на тиждень потрібно приймати ванни з рослинними травами, наприклад ромашкою, а також додавати у ванни ароматичні масла - ялівцю, апельсина, неролі.

Щоб шкіра одночасно набувала гладкості і ставала пружною, корисно протирати її кубиками льоду з молока.

Порятунком від жирної шкіри тіла буде грязьове мило, яке володіє підсушуючим ефектом. До того ж воно підсилює мікроциркуляцію у шкірі.

Під час прийняття ванн ідеально підходять заняття антицелюлітними процедурами. Для початку потрібно змінити звичайне мило чи гель для душу антицелюлітним милом, яке включає кофеїн і рослинні екстракти перцю і плюща. Але основним все ж залишається медовий або інший масаж, які не менш ефективні в душі.

Фізична активність - запорука краси та успіху

Після вживання заходів з надання шкірі еластичності, пружності і гладкості, потрібно приступати до наступного кроку в створенні ідеального тіла - фізичних тренувань. Якщо дівчина фізично підготовлена до більш інтенсивних навантажень, то додати до комплексу вправ потрібно тренажери і біг. А зовсім не підготовленим у фізичному плані дівчатам слід починати з мінімуму: занять спортом 3 рази на тиждень в домашніх умовах.

Приділяти увагу під час вправ потрібно м`язам живота, грудей, стегон, ніг. Для живота не придумали ще нічого кращого, ніж качати прес. Почати можна з 100 піднять корпусу тіла від підлоги і поступово збільшити їх до 300. Їсти за 2 години до занять і  2 години після не бажано, а от пиття не зашкодить.

Проблемним зонам тіла, наприклад, сідницям можна виділити 2 підходи однакових вправ. Перед початком занять потрібно розігріти тіло: можна включити музику і потанцювати біля півгодини, тоді м'язи будуть готові до навантаження і модельна зовнішність забезпечена.

Спортзал для схуднення
Модельну зовнішність будувати в спортзалі ефективніше, ніж у домашніх умовах, так як там немає спокус давати тілу перепочинок, а особистий тренер спостерігає за кожним рухом.

До розряду аеробних відносяться вправи, що виконуються на велотренажері, біговій доріжці і гребному тренажері, всі вони вважаються кардіотренажерами. Аеробні тренажери більше призначені для підготовлених у фізичному плані жінок, так як вони впливають на зростання м'язової тканини, а не на спалювання жиру. Для позбавлення від зайвих кілограмів потрібне помірне фізичне навантаження, точно розподілений комплекс вправ. При аеробних тренуваннях надлишок ваги зменшується досить повільно, тому що організм спочатку витрачає запасений у м'язах глікоген, а потім вже зайвий жир.

Спортивні суміші для фігури
Серед програм у фітнес-клубах є спеціальна, що відноситься не до фізичного навантаження, а до правильного харчування. Тобто, відвідуючи спортзал і фітнес тренування, дівчина обов'язково повинна консультуватися у спортивних лікарів. А вони у свою чергу призначають найефективніший спосіб схуднення - порогову дієту. Грунтується вона на тому, що в добу людина повинна споживати не більше 800-1000 калорій. Ці калорії надходять в організм виключно за рахунок харчування замінниками натуральної їжі - сухими сумішами. Жирів в таких сумішах немає, так як вони замінені вуглеводами.
Джерело: raut.ru

0 коментарі:

Дописати коментар