неділю, 23 січня 2011 р.

Секрет молодості Сінді Кроуфорд

Залишивши подіум, супермодель Сінді Кроуфорд продовжує радувати шанувальників своєю ефектною зовнішністю. Свого часу родимка над верхньою губою стала для неї своєрідним розпізнавальним знаком серед інших представниць модельного бізнесу. За запевненням вчених, секрет молодості Кроуфорд багато в чому полягає саме в цій родимій плямочці.
 
Фахівці довели, що люди, які мають родимки на обличі, генетично відрізняються від інших.
 
Меланоцитарні невуси, або родимки, формуються в дитинстві в результаті стрімкого ділення клітин, що призводить до темної пігментації. З віком родимки можуть зникати, а у когось вони продовжують висипати, що дивним чином сприяє гладенькій, позбавленій зморшок шкірі, яка робить жінку молодше від її реального віку. Та подивіться як приклад на ту ж Кроуфорд.

Тім Спектор, професор генетики з Королівського коледжу в Лондоні розповів наступне: "У деяких людей ближче до 40 років родимки просто зникають, проте тепер ми знаємо, що багато хто з таких індивідуумів пізніше старіє і навіть у свої шістдесят будуть виглядати набагато молодше". У ході численних експериментів, вченим вдалося зробити досить цікаве відкриття - ті, у кого на тілі налічувалося 100 родимок, відрізнялися міцними кістками, і, отже, ризик розвитку остеопорозу у таких людей знижувався на 50 відсотків. У порівнянні з іншими персони з великою кількістю родимок також мають більш гострий зір, більш здорове серце і підтягнуті м'язи.
За матеріалами: http://luxplanet.com.ua

0 коментарі:

Дописати коментар