вівторок, 4 січня 2011 р.

Тонке волосся - догляд

Тьмяне тонке волосся - проблема дуже поширена. Головний плюс тонкого волосся - в його шовковистості і м'якості, мінус - в його непослуху. Догляд за тонким волоссям повинен бути спрямований насамперед на збільшення густоти і зміцнення сили волосся. Надати бажаний обсяг і пишність зачісці допоможе дотримання основних правил догляду за тонким волоссям.



Тонке волосся Порада № 1: Тонкі пасма дуже швидко забруднюються і вимагають частого і щадного миття засобами, збагаченими кератином і протеїнами, що містять мигдальне молочко, екстракт пророщених зерен пшениці, що допомагають додати об'єм. Миють волосся пом'якшеної кип'ятінням або додаванням харчової соди водою.
Тонке волосся Порада № 2: Тонке волосся не переносить гарячого сушіння феном і краще їх сушити холодним струменем повітря. При сушінні гарячим повітрям нанесіть на волосся масло для кінчиків і термозахисний засіб. При сушінні феном направляйте повітря проти росту волосся і використовуйте м'яку щітку з натуральною щетиною - це допоможе надати йому необхідний обсяг і пишність.
Тонке волосся Порада № 3: Щоб зміцнити волосся, надати йому пишність, зробити його живим, обполіскуйте голову після миття настоєм кропиви. Для приготування настою залийте дві столові ложки сухої кропиви половиною літра окропу і дайте настоятися протягом години, процідіть і промийте волосся. Також пожвавить тонке волосся ополіскування лимонним соком - розведіть дві столові ложки лимонного соку в літрі води і сполосніть волосся. Допоможуть тонкому волоссю знайти силу ополіскування пивом, відваром ромашки і шавлії.
Тонке волосся Порада № 4: Для збільшення обсягу робіть 1-2 рази на тиждень маски. У маски, куплені в магазині, додайте ефірні олії лимона, апельсина або розмарину (2-3 краплі на 30 гр основи) або додайте в маску масляні розчини вітамінів А і Е.

Тонке волосся Порада № 5: Зробить волосся більш пишним і пружним маска з яєчного жовтка і рослинного масла. Ретельно розітріть один жовток і столову ложку будь-якого рослинного масла і нанесіть суміш на всю довжину волосся, укутайте голову плівкою і рушником на півгодини.
Тонке волосся Порада № 6: Також допоможе волоссю стати густішим маска з одного жовтка, столової ложки рідкого меду і столової ложки реп'яхової олії. Всі інгредієнти ретельно перемішуються і наносяться на всю довжину волосся на півтори-дві години. Голову необхідно укутати рушником.
Тонке волосся Порада № 7: пожвавить тонке волосся нанесення на 5 хвилин кашки із хни або нанесення на волосся один раз на тиждень соку алое, масаж шкіри голови протягом 15 хвилин з кедровою або реп'яховою олією.
Джерело: womenworld.com.ua

0 коментарі:

Дописати коментар