суботу, 24 травня 2014 р.

Дієта Інни Воловичевої. Одна з найпопулярніших дієт

Однією з найпопулярніших зоряних дієт стала та, яку запропонувала Інна Воловичева. Система схуднення Інни Воловичева дозволяє домогтися найвищого результату у вигляді зниклої зайвої ваги.

Основою цієї системи схуднення є метод, мета якого полягає у вживанні виключно здорової їжі. Дотримуючись цеї дієти потрібно виключити зі свого меню солодкі, солоні, смажені, а також висококалорійні продукти і будь-які напої, що містять алкоголь. Відмовитися доведеться і від вживання білого хліба. У малих порціях ви можете з'їдати лише чорний хліб.

Ваш ранок повинен починатися з порції вівсяної каші, яку слід приготувати на воді. При цьому вам потрібно пам'ятати, що додавання в кашу масла, солі і цукру заборонено. При бажанні ви можете додати до каші фрукти. Серед них виняток накладається на банани і виноград. Пояснюється це великою кількістю калорій.

Вдень на вашому столі повинні бути присутніми ананаси, які вважаються кращим засобом, що допомагає спалювати жир. Не рекомендовано вживання ананасів у вечірні години, оскільки в їх складі міститься велика кількість цукру.

Крім зазначених продуктів ви можете харчуватися вареним м'ясом, овочами і морепродуктами. Після шостої години вечора прийом їжі бажано не робити. Якщо ви будете відчувати сильне почуття голоду, то можете з'їсти трохи грейпфрутів.Завдяки цьому фрукту ви не тільки вгамуєте голод, а й допоможете здійснити процес схуднення. Грейпфрут можна при бажанні замінити соком, вичавленим з його плодів.

Основною метою даної методики схуднення є організація здорового харчування. Інна Воловичева прагне того, щоб воно стало способом її життя.Зірка стверджує, що домогтися більшої втрати ваги можна за рахунок включення в свій режим дня невеликих фізичних навантажень, які можуть бути представлені бігом або заняттями в спортзалі.

Інні Воловичева вважає, що допомагає також вивести шлаки з організму відвідування лазні. Усім бажаючим схуднути на дієті, запропонованої Воловичевою, варто знати її принципи. Для початку ви повинні зрозуміти, що процес схуднення повинен починатися поступово. Вирішивши худнути, ви повинні виключати зі свого раціону жирні продукти, замінити ті десерти, які містять велику кількість цукру солодкими фруктами.

Поступово їх кількість, з'їдена в день, також має бути зменшена. Борошняні вироби також потрібно прибирати зі свого раціону поступово.

Якщо ви раптом відчуєте сильне почуття голоду, то зможете заглушити його черговим продуктом, який завжди повинен бути під рукою (вибирайте або моркву, або яблуко, або нежирний сир). Під час вечері харчуйтеся тільки білковими продуктами.

Вищевказані принципи дієтою як такої не є, вони вважаються лише першими обмеженнями, які повинні бути присутніми на початку процесу схуднення.

Останній прийом їжі під час дієти повинен відбутися не пізніше 18 годин вечора.Те, що буде з'їдено пізніше, буде відкладено жировими складками на вашій фігурі.

Дотримання норми в їжі головний принцип системи схуднення зірки.Постарайтеся (це стосується тих, у кого робочий графік є дуже напруженим) не харчуватися виключно один раз на день.

Дуже важливо під час дієти звертати свою увагу на якість тих продуктів, які ви будете вживати. Недотримання цього принципу може призвести до суттєвих проблем з вашим здоров'ям, а вам це ні до чого.

Час від часу робіть масаж тієї точки, яка відповідає за наступ почуття голоду.Цю точку можна знайти між верхньою губою і кінчиком вашого носа. Досить помасажувати її протягом 20 секунд для того щоб центр апетиту був заблокований мозком.


Джерело:  http://www.kamelek.com

http://ladylogic.ru/index.php/idealni-formy/4-diety/20-dietainnyvolovichevojhttp://ladylogic.ru/idealni-formy-diety-dietainnyvolovichevoj/

0 коментарі:

Дописати коментар