суботу, 24 травня 2014 р.

Дивовижні властивості сексу

Заняття любов'ю приносять користь нашому організму і поліпшують душевний стан. Вчені відкривають все нові корисні властивості сексу.
Задоволення - не єдиний синонім сексу. Ти анітрохи не перебільшиш, якщо поставиш знак рівності між сексом і здоров'ям. Регулярні заняття любов'ю роблять нас здоровіше фізично і психічно, хоча ми часто навіть не здогадуємся про це.

Одн
ою з дивних властивостей сексу є його знеболюючий вплив на організм. Під час занять сексом у людини виробляється гормон окситоцин і ендрорфіни. Ці речовини діють на зразок анестетиків, допомагаючи боротися з болем. 

Після оргазму ми відчуваємо розслаблення і спокій, адже секс - відмінний засіб від стресу. Згідно з дослідженнями, люди, які регулярно займаються любов'ю, менше скаржаться на стрес і в цілому відчувають себе щасливішими. Секс покращує сон і заряджає енергією протягом дня. Ще одна робота показала, що звичайний статевий акт покращує реакцію організму на стрес, у порівнянні з іншими видами сексуальної активності або стриманістю. 

Інтенсивні заняття сексом можуть замінити вправи в спортзалі. Півгодини любові допомагають нам спалити 150 кілокалорій і навіть більше. Також, регулярне інтимне спілкування змушує нас уважніше ставитися до свого зовнішнього вигляду і дає хороший стимул підтримувати себе у формі. 

У результаті 
збудження та оргазму в організмі підвищується рівень гормону надниркових залоз, що позитивно впливає на роботу імунної системи, поліпшує розумову діяльність, стан шкіри і сприяє загоєнню ран. 

Секс пов'язаний з нашими серцевими справами як в переносному, так і в прямому сенсі. Заняття сексом сприяють нормалізації тиску, а заняття любов'ю більш двох разів на тиждень знижують ризик інфаркту у чоловіків на 50%.
Джерело: zdravoe.com

0 коментарі:

Дописати коментар