вівторок, 30 листопада 2010 р.

Вага та сексуальне здоров'я жінки


Жіночі форми ... Пишні, стрункі, спортивні жінки ... На кожну знайдеться свій любитель і, найчастіше, зайва вага не заважає жінці бути щасливою і коханою. Чого не скажеш про стан здоров'я. Тут зайві кілограми позначаються не кращим чином і пишним красуням є про що задуматися. 
Втрата зайвих кілограмів має величезне значення для жіночого організму:
1. Якісним чином покращує репродуктивну функцію. Зайва вага сприяє виробленню додаткового естрогену, що може призвести до порушень менструального циклу, а, отже, перешкоджати вашим планам щодо планування дитини. Втративши всього 5-10% зайвої маси тіла, ви, тим самим, поліпшите овуляцію і показники вагітності.
2. Полегшення хворобливих симптомів у період менструацій. Статистика показує, що у повних жінок місячні протікають набагато складніше, включаючи появу судом, сильного здуття живота і різких перепадів настрою на відміну від жінок з нормальною ваговою категорією. Коливання гормональних рівнів також є однією з ймовірних причин.
3. Зменшення епізодів нетримання. Зайва маса еквівалентна важкому вантажу, який ви щодня носите на собі. Втрачаючи 8% ваги, ви можете практично наполовину поліпшити частоту нервових імпульсів, що відповідають за процеси мимовільного сечовипускання. Це обумовлено простим гідравлічним законом - додатковий жир навколо живота чинить тиск на сечовий міхур.
4. Здорове протікання вагітності. Жінки з підвищеним ІМТ, особливо в першому триместрі вагітності, потрапляють до групи ризику у зв'язку з високим кров'яним тиском і діабетом у період вагітності та ускладненнями в процесі пологів.

0 коментарі:

Дописати коментар