неділю, 21 листопада 2010 р.

Секрети стрункості зірок: сила волі проти пластичної хірургії


Всі дівчата спостерігають на телеекранах, в кінотеатрах або на обкладинках журналах стрункі фігури знаменитих жінок, заздрячи їм і мріючи мати настільки ж витонченими. Але ж це можливо, і не обов'язково лягати під ніж пластичного хірурга, щоб домогтися чудового силуету. Зірки це доводять: багато хто з них роками дотримують певний режим, який дозволяє їм триматися в рамках ваги і зберігати фігуру.

Дженніфер Еністон: детокс-дієта

 Коли Еністон вперше з'явилася в серіалі «Друзі», то її фігура була набагато більше, ніж сьогодні. Зростаюча популярність зажадала приведення форм в порядок, і тепер Дженніфер, якої вже перевалило за сорок, відрізняється стрункістю, якій можна позаздрити. Її рецепт краси - режим, який вона не порушує: ніякого алкоголю, нікотину, кофеїну, лимонний сік вранці, діуретичний трав'яний відвар, йога, медитація, біг.

Єва Лонгорія Паркер: фізичне навантаження

У «відчайдушної домогосподарки» Лонгорії Паркер зі спортом довга історія любові. Вона і дозволила пуерторіканської красуні заманити в свої мережі гравця NBA Тоні Паркера, отримати роль в культовому серіалі і здолати наповал шанувальників на червоних доріжках. Єва займається гімнастикою, йогою, кікбоксингом, силовими навантаженнями. Колись Лонгорія була викладачем аеробіки, що, втім, не вимагає доказів.

Скарлетт Йоханссон: білкова дієта

Ікона гламуру наших днів, молода й неймовірно спокуслива Скарлетт Йоханссон ніколи не була худенька, але одного разу їй потрібно було позбутися пухлості, яка виражалася в десяти зайвих кілограмах. Актриса сіла на дієту, яка була багаті білками, їла нежирне м'ясо, рибу, морепродукти і яйця. Результат не змусив себе чекати - його ми і спостерігаємо до цього дня.

Бейонсе Ноулз: корисна клітковина

Співачка відрізняється жіночними формами, які далекі від стандартів прозорості та виснаженого. Вона не збирається втрачати кілограми, щоб у них вписуватися, тому дотримується режиму, де основними діючими особами є багаті клітковиною продукти - овочі, фрукти, цільнозернові. Ця дієта добре очищає кишечник, але дотримуватися її слід з обережністю, оскільки є ризик отримати дисбактеріоз.

Рене Зелльвегер: біг


Пухленька Бріджит Джонс підкорила глядачів у всьому світі, але їй завжди доводилося назад ставати Рене Зелльвегер, яка повинна була бути стрункіше приблизно на 10-15 кілограмів. Актриса зганяла вагу за допомогою інтенсивного бігу, долаючи не менше чотирьох кілометрів на день.

Демі Мур: зональна дієта

У свої 48 років Демі Мур виглядає карколомно, що цілком виправдано, адже в неї молодий вродливий чоловік в особі Ештона Катчера. Щоб не набирати вагу актриса дотримується зональної дієти, яка має на увазі вживання 40% вуглеводів, 30% білків і 30% жирів на день.
Метод довів свою ефективність на безлічі знаменитостей. Це дієта, яка відрізняється збалансованістю і при ній немає потреби мучити себе голодом.

Шарон Стоун: контроль глікемічного індексу

Шарон Стоун, здається, ніколи не набирала зайву вагу. І все тому, що актриса жорстко стежить за своїм раціоном, контролюючи глікемічний індекс споживаних продуктів, щоб дотримувати правильне всмоктування цукру організмом, без надмірностей, які відкладаються в жир. При цьому методі навіть не потрібно вести підрахунок калорій. Також Стоун не нехтує спортом, якому приділяє досить багато часу.

Кірстен Данст: кислотна дієта

Кірстен вже давно виросла з образу своїх героїнь-підлітків, однак акторці вдається багато років зберігати підліткову фігуру, якій багато хто може позаздрити. Крім того, Кірстен має прекрасний сяючий колір обличчя. Всьому причиною її дієта, заснована на вживанні кислотних продуктів, яка прискорює обмін речовин і проводить детоксикацію організму. Фрукти, овочі, соя, зелений чай - основа харчування міс Данст.

Лілі Аллен: йога Бікрам

Англійська співачка Лілі Аллен досить довгий час відрізнялася вельми пишними формами, але вирішила схуднути. Секретом своєї стрункості Аллен називає йогу Бікрам - вона включає двадцять шість поз, які зміцнюють тіло і виводять токсини.

Клаудія Шиффер: натуральні продукти

секрети стрункості зірок Немецкая красуня-блондинка сьогодні також затребувана в професії, як і в дев'яності. Щоб тримати себе у формі мати трьох дітей, вважає за краще вживати тільки натуральні свіжі продукти. Вранці - тарілка фруктів, в обід - овочеве рагу і трохи нежирного м'яса, ввечері - знову овочі. Шиффер не вживає алкоголь і намагається, щоб в її раціон не потрапляло ніяких речовин хімічного походження. 

 
Моніка Беллуччі: харчування по групі крові

Італійська діва має жіночними формами, від яких не збирається позбавлятися за допомогою модних голодних дієт. Замість цього вона прагне харчуватися повноцінно, що не суперечить її групі крові. Беллуччі вживає багато свіжих овочів, фруктів і білкових продуктів, але відмовляється від молочних продуктів і цукру.

Гвінет Пелтроу: Макробіотична дієта

Фарфорова шкіри і струнка фігура актриси - заслуга макробіотичної дієти, яку вона серйозно дотримується вже кілька років. Вона заснована на рівновазі енергій інь (алкоголь, чай, цукор, молоко, йогурт) і ян (м'ясо, риба, морепродукти, яйця). Ця дієта створена не стільки для втрати ваги, скільки для збереження здоров'я.

Кетрін Зета-Джонс: дієта Аткінса

Дієта Аткінса - високобілкова і низкоуглеводная дієта, яка завжди небезпечна зневодненням.
З її допомогою актриса втрачала вагу, набрану під час вагітності.

Анжеліна Джолі: суповий режим

секрети стрункості зірочок користь супу говорити зайве - всі знають, що з'їдений суп хороший для стану шлунка, крім того, він поволі перетравлюється, насичуючи на довгий час. Перед кожним прийомом їжі актриса старіє з'їдати трохи супу, щоб погасити голод, також вона вживає желатинові капсули з Африки, які природним чином знижують апетит.

Дженніфер Лопес: триатлон

У 2008 році співачка і актриса народила близнюків, після чого їй знадобилося в терміновому порядку зганяти набрані 20 кілограмів. Лопес вирішила зайнятися тріатлоном на пляжі Малібу: 800 м плавання, 28 км на велосипеді і 6,5 км пішого кроку. У поєднанні з низькокалорійною дієтою цей спосіб подіяв безвідмовно, і вже через пару місяців Дженніфер повернула собі колишні стрункі форми.

Халлі Беррі: роздільне харчування

У оскароносної Халлі Беррі є серйозна проблема зі здоров'ям - цукровий діабет другого типу. Це вимагає підвищеної уваги до харчування, про що актриса не має права забувати. Вона дотримується принципу роздільного харчування, вживаючи вуглеводи окремо від жирів і білків, що дозволяє не набирати вагу і зберігати здоров'я.

Карла Бруні і Летиція Каста: заняття з особистим тренером

Каста - особа модельного бізнесу наших днів, Бруні - перша леді і манекенниця у минулому. Обидві знають, наскільки важлива струнка фігура для того, щоб утриматися на піку популярності, і обидві вдаються до послуг особистих тренерів. Ходьба, біг, розтяжка, дихальні вправи, силові і кардионагрузки - рецепт стрункості, який ніхто не сміє оспорювати. Це вимагає сили волі і часу, але це працює, чому підтвердженням служать довершені фігури цієї першої леді Франції та колишній французькій Маріанни.
Джерело: www. beautynet. ru

0 коментарі:

Дописати коментар