суботу, 19 жовтня 2013 р.

Дорослі люди бояться сексу?


У Великобританії сексологи провели дослідження на тему вагітності та засобів її запобігання . В результаті , самі вчені виявилися шоковані жахливої ​​необізнаністю дорослих людей в питаннях інтимного життя . Як з'ясувалося , кожен третій британець вірить у те , що якщо після сексу жінка пострибає на місці , то зможе уникнути небажаної вагітності.

Дослідники асоціації планування сім'ї з'ясували , що половина дорослого населення (від 21 - 45 років) країни не в змозі визначити сприятливі і несприятливі для зачаття дні , хоча ця методика є найбільш елементарною . Крім того, багато людей , які брали участь у дослідженні , відкрили для себе Америку , дізнавшись , що сперматозоїди НЕ гинуть відразу ж , а виживають в жіночому організмі протягом 7 днів , The Daily Mirror .

Це плачевний факт , якщо врахувати , що одна з найбільших в Англії благодійних організацій у січні цього року зробила більш майже 6 тисяч абортів - що перевищує число абортів за всі аналогічні періоди в 32 -річної історії існування безкоштовної клініки , повідомляє InoPressa.

Радує одне , британці нетемпераментні і займаються сексом рідко. Згідно зі статистикою , 31% англійців після 30 років не займаються сексом взагалі. Кожен п'ятий британець ( більше 8 мільйонів чоловік ) нині не перебувають в інтимних відносинах з ким - лібо.У третини британців спостерігається низька частота сексу (рідше одного разу на місяць) , у 44% - середня ( від разу на місяць до двох разів на тиждень) і тільки у 19% - висока ( три рази на тиждень і частіше).

Зрозуміло , якщо порівняти англійців , скажімо , з філіппінцями , то їх необізнаність у питаннях сексу не здасться настільки шокуючою . На Філіппінах близько 30 % подружніх пар навіть не підозрюють про те , що секс може стати причиною народження дитини і як відбувається процес зачаття . Але філіппінців можна виправдати , у них тема сексу - табу , і геть відсутня сексуальна культура . Крім того , близько 80 % населення Філіппін - католики , а Католицька церква відома своєю нетерпимістю по відношенню до будь-яких засобів контрацепції.
Джерело http://www.vzroslee.ru/vzroslye-ludi-boyatsya-seksa.html

0 коментарі:

Дописати коментар