понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Любовний трикутник Джонні Деппа


Як сталося, що актор залишив матір двох своїх дітей?

Про «взаємне охолодженні і роз'єднаність у відносинах» Джонні Депп і Ванесса Параді оголосили ще минулого літа. Актор пішов з сім'ї до Ембер Херд, своїй партнерці по фільму «Ромовий щоденник». Але чи тільки в красі нової обраниці актора причина цього розриву? - Таким питанням задається журнал «7 днів».


Чутки про те, що у пари серйозні проблеми, ходили ще з 2010 року - приблизно з тих пір Параді перестала супроводжувати Деппа на світських заходах, прем'єрах і всіляких червоних доріжках. Незабаром вони роз'їхалися - Джонні поїхав зі свого улюбленого будинку на півдні Франції, де вони з Ванессою багато років прожили в мирі та злагоді, виховуючи двох дітей.
На зйомках «Ромовий щоденник» Джонні захопився своєю партнеркою Ембер, хоча і довго намагався приховати ці відносини. Обидва - і Параді, і Депп - мовчали, сміття з хати на публіку не виносили. Але колись все таємне стає явним, як би не намагалися піарники та численна команда, що працює на зірок такого рівня.



Ще в січні 2012 року Ванесса заперечувала сварку , запевняючи пресу , що у них як і раніше все прекрасно. А в травні Депп явно намагався змінити ситуацію , вперше публічно заговоривши про Ванессу .
Але , на жаль , тріщина виявилася занадто глибока. Адже , як нещодавно з'ясувалося , ще до роману з Ембер Херд у актора була інтрижка зі своєю особистою стюардесою - вона завжди обслуговувала приватний літак , на якому Джонні літав . Дівиця сама розголосила відносини з Деппом . Все це означає тільки одне: хоча молоду актрису Ембер Херд називають розлучницею, що краде чужих чоловіків , швидше за все , проблема зовсім не в ній .
Все набагато простіше - любов пройшла , або , за словами Деппа (його єдиний коментар на цю тему) , настало « взаємне охолодження і роз'єднаність у відносинах ». Сприяв цьому напевно і ще один важливий факт. Напередодні появи перших чуток про те , що в зоряному сімействі не все гаразд, пара з дітьми переїхала до Лос-Анджелеса . Ймовірно , не випадково вони довгий час жили в основному у французькому селі, далеко від спокус. Інакше розрив міг би відбутися і швидше.


З тих пір як настала офіційна розв'язка , 50-річний Депп, який не особливо ховаючись , з'являється всюди з 27-річною Херд , і ходять чутки , що у квітні в її день народження він зробив пропозицію - причому за всіма правилами : став на коліно і попросив руки дівчини . При тому , що на Ванессі , матері двох його дітей - дочки Лілі- Роуз і сина Джека , - Депп так і не одружився. Вони обидва завжди запевняли , що печатка в паспорті і папірець , видана в мерії , для них рівно нічого не значать.
«Експрес- газета » пише також , що заручини відбулися після того , як Ембер поставила закоханому акторові жорсткий ультиматум - вона не бажає значитися його коханкою. І на кілька місяців його кинула .
Зараз Ембер переїхала в будинок Джонні в Нешвіллі , і він знайомить її зі своїми найближчими друзями , включаючи музикантів з Rolling Stones. Останньою новиною про взаємини колишньої пари стала звістка про те , що Параді благає колишнього коханого і батька своїх дітей не одружуватися на Херд .
40-річна Ванесса впевнена , що молода актриса не любить Джоні і полює тільки за його грошима , користуючись тим , що Депп немов зійшов з розуму від своєї до неї пристрасті. Нещодавно він влаштував скандал на знімальному майданчику фільму , де знімається Херд , після того як та поскаржилася йому на жахливі умови і маленький вагончик для відпочинку. На наступний день її чекав величезний трейлер і всілякі прояви поваги з боку учасників знімальної групи. Адже раніше Депп , вкрай скромний під час роботи , незважаючи на свій суперзірковий статус , більш всього боявся засвітитися публічно в будь історії , що має шанс стати надбанням гласності ...
На думку Параді , Ембер просто грає з Деппом в любов і дуже скоро після весілля неодмінно його кине .

Херд, у свою чергу, дала інтерв'ю журналу Flare. Дівчина була небагатослівна і лише повідомила, що її відносини з Деппом - серйозні і глибокі. Ембер з обуренням відкидає домисли про те, що Джонні потрібен їй для розкрутки власної кар'єри.



- Це не є частиною мого професійного життя . Я хочу бути артисткою. Я не хочу бути знаменитістю , - запевняє Херд , - Ви можете знайти в інтернеті мої фотографії , на яких я заправляю машину , забираю речі з хімчистки , вигулюю свого собаку , але ви ніде не знайдете знімків мене , як зависло в клубах .
Незважаючи на те , що зараз все виглядає досить однозначно , згадаємо , що доля Джонні Деппа не раз закладала круті віражі . І поостережемся робити висновок , що в цьому любовному трикутнику третьою зайвою Ванесса Параді виявилася назавжди ...


0 коментарі:

Дописати коментар