суботу, 24 грудня 2011 р.

Як зустрічати Новий 2012 (рік Чорного Водяного Дракона)?

Ця стаття заснована на астрологічних навчаннях та східних традиціях, особливо на східному гороскопі.
2012 рік - це рік Чорного Водяного Дракона.
На китайській мові рік Дракона називають словом - Лун.
Дракон - це 5 знак в китайському Зодіаку.
Час з 7 до 9 годин ранку знаходиться під управлінням Дракона.
У західному зодіаку Дракону відповідають Терези.
Полярність: Позитивна.
Елемент: Дерево.
________________________________________
 Якщо ви хочете, щоб сімейні свята залишилися не тільки у ваших спогадах, а й на сторінках фотокниги зверніться до професійного фотографа в Києві на сайті http://mirfoto.kiev.ua/

Символом року Дракон був у роки: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000. А також він буде вважатися символом року в Новому 2012 році, а також в 2024 році, і так далі, щоразу через 12 років.

У 2012 році Рік Дракона почне своє обчислення з 23 січня 2012 року і закінчиться 9 лютого 2013 року.

Колір 2012 року - чорний, а елемент - вода. Тому 2012 рік і вважається роком Чорного Водяного Дракона - це талісман Нового року.

Символ 2012 несе людству рішучі зміни, але не завжди і не для всіх бажані.Чорний колір символізує Космос, це полярна ніч і «тьма над безоднею».Чорний - це колір цивілізацій давніх племен монголо-тюркського кореня, які прийшли з північного сходу в євразійські лісостепу. Символізує також глибину вод. Чорний Водяний Дракон - це первісна стихія потоку води, яка здатна все зруйнувати на своєму шляху.

Як зустрічати Новий 2012 (рік Чорного Дракона).
2012 краще зустрічати з позитивним настроєм в сімейному колі. Важливо зустрічати цей рік активно, більше рухатися. Для того, щоб більше рухатися можна потанцювати або пограти в новорічні ігри.

Дракони - істоти міфічні, що й відрізняє їх від усіх інших тварин східного календаря. Правда драконами іноді називають і деяких ящірок і земноводних.За словами астрологів, Дракон уособлює карму, воздаяння, коло втілень. Тому то і люди, що народилися під знаком Дракона, їх поява і саме життя пов'язана з кармічними подіями.

Легко мати справу з людиною, який народився в рік Водяного Дракона. Він дружелюбний, дотепний і завжди тримає удачу в своїх руках. На відміну від інших типів Драконів він не такий терплячий, як вони. Він завжди готовий поділитися з близькими людьми і з друзями своїми думками, розрізняє людські слабкості. У нього прекрасні здатності до ораторства, хоча погано розвинене почуття гумору. Головним його недоліком є ​​те, що він перескакує з однієї справи на іншу дуже часто і не вміє звернути пильну увагу на одну мету.

2012 радять зустрічати особливим чином, тому що це особливий кармічний рік.За кілька хвилин до настання Нового року потрібно зупинити свої думки і залишити позаду всю суєту, подякувати подумки 2011 рік (рік Зайця) за все що в ньому було хорошого і що нам пішло на користь. Коли Новий 2012 настане, в ту ж секунду починайте думати тільки про хороше, кличте в своїх думках до справедливості і добра. Астрологи радять дарувати людям свою любов у цей рік, і вона повернеться обов'язково до вас з ще більшою силою. Загальною любов'ю розпочне наповнюватися весь простір. Це очистить душі людей, зробить їх багатшими.

Свято може бути супроводжений великою кількістю яскравої музики сучасного типу. Різноманітні танцювальні рухи, які притаманні символу Дракона - різкі, ламані, уповільнені та інші. Навіть якщо ви станете займатися в новий 2012 гімнастикою - ви поступите правильно. Адже, щоб виконувати гімнастику потрібно бути активним (здійснювати активні рухи), а саме активності і вимагає новий рік. Головне, щоб ви не були пасивними. Дракони люблять відкриті простори, тому здорово буде, якщо вам вдасться зустріти новий рік на відкритому просторі, наприклад, на своїй садовій ділянці або в лісовій гущавині.

Якщо ви складаєте програму новорічного вечора, то треба придумати щось оригінальне, адже Драконам не подобаються звичні, заїжджені сценарії і посередність.

Що вдягнути на новий 2012 Дракона?

З приводу вибору кольору вбрання астрологи і віщуни трохи розходяться у своїх рекомендаціях: одні говорять про обов'язкову присутність у святковому вбранні чорного кольору, інші говорять про те, що потрібно надіти одяг, який буде містити в собі два кольори - чорний і жовтий (золотий). Але в одній своїй рекомендації вони згодні - треба блищати в новий рік. Хтось може блищати, завдяки блискучим коштовностям, а інші можуть використовувати для блиску свої таланти - гумор, приголомшливу життєлюбність і сліпучу красу. У новий рік потрібно обов'язково піймати удачу за хвіст, і не випускати її весь 2012 рік.

Перевага в новий 2012 слід віддати соковитим і яскравим кольорам. Якщо вже немає бажання повністю одягатися в чорний колір, то важливо, щоб у вашому одязі була якась деталь чорного кольору. Дракону сподобається, якщо ви одягнете фантастичне і яскраве вбрання, адже він тварина карнавальна, хоча і віддає перевагу червоному і зеленому кольору. А як люблять Дракони коштовності, не дарма ж в казках вони часто виступають охоронцями скарбів. Тому надягайте на новий рік прикраси, і тоді Дракон буде підтримувати вас своєю мудрістю і силою весь рік. Хоча є ті, хто говорять про те, що прикраси (кольє, блискучі намиста, брошки та інше) краще повісити на ялинку в якості прикраси, а більше уваги направити на створення вишуканого манікюру і казкового макіяжу.

Буде просто чудово, якщо у вашому вбранні буде матися чорний колір і наявність трохи золота. За допомогою такого наряду ви активізуєте всю потужність дракона, і вдалим, потужним та енергійним виявиться для вас 2012 рік. Краще надіти яскравий наряд, але підійде і скромний костюмчик, до якого можна підібрати яскраве доповнення.

Щоб догодити Дракону можна зачіску прикрасити яскравими пасмами, закріпити які за допомогою лаку з бронзовими, срібними та золотими блискітками.

Дракону подобається яскравість і блиск, але також він любить і сталість, а непостійності не терпить. Тому протягом всієї новорічної зустрічі і весь Новий рік постійно сіяйте своєю зовнішністю і внутрішнім світом, а не замінюєте цей блиск розчаруванням або поганим настроєм.

Що має бути на столі в новорічну ніч?

На новий рік можете купити все, що завгодно, залежно від розміру вашого гаманця. Можна використовувати банальні страви (наприклад, курячі стегенця) і (або) східні страви, які ви зможете приготувати. Головне добре приправити блюда спеціями: базиліком і запашним перцем, мускатним горіхом і кардамоном, корицею та імбиром, перцем «чилі» і гвоздички. М'ясне блюдо можна облити палаючим спиртом, адже дракон вогнедишне тварина. Облити палаючим спиртом можна і фрукти, морозиво - це виглядає незвично, загадково і ефектно. За допомогою всіляких фруктових салатів можна господині проявитися свою майстерність і фантазію.

Доречні в новорічну ніч будуть запалені свічки, але потрібно буде з ними обережно поводитися, коли будете вдаватися до розваг. Найбільшу небезпеку в новорічну ніч, за спостереженнями лікарів-травматологів, несуть запалені свічки, іскристі бенгальські вогні, петарди, пробки від шампанського. Тому будьте вкрай обережні з цими речами. І подбайте і про своє здоров'я - не переїдайте на новий рік.

Не варто купувати на стіл напівфабрикати. Дракон любить все натуральне, і чим менше їжа піддається термічній обробці - тим краще і приємніше вона для Дракона. Водну стихію можна представити на новий рік, додавши на стіл рибу, або страви з риби. Найкраще взяти рибу цінних сортів: бестер, стерлядь, деякі сорти форелі. Все, що ви не з'їли на новий рік не повинно знову з'являтися на столі.

Як прикрасити будинок?
Розставте по квартирі морські зірки і черепашки, восьминогів і зображення риб - це все буде говорити про стихію нового 2012 року - про воду. Потрібно купити перед новим роком фігурки дракона, щоб подарувати їх близьким.Дракончик може бути зроблений з дерева, кришталю або кераміки. Не вітаються дракони, які зроблені з емалі, золота та інших металів, тому що по фен-шую елемент «дерево» знищується елементом «метал». Не забудьте залишити фігурку Дракона і собі теж, можете поставити її на полицю або в інші місця, щоб догодити новому 2012 року.
Джерело: http://sitesovety.ru


0 коментарі:

Дописати коментар