середу, 2 лютого 2011 р.

День святого Валентина: прикрашаємо будинок

Подбай про те, щоб День святого Валентина став для тебе і для твоєї другої половинки незабутнім. У цьому питанні багато в чому важлива атмосфера, в якій ви відзначите свято. Тому постарайся, щоб ваш будинок у цей день став справжнім гніздечком.


Кольорова палітра Червоний колір - символ пристрасті, уособлення сміливості, влади, краси і яскравості. Наприклад у фен-шуй червоний є також символом радості, веселощів і щастя, кольором активної дії. Може бути саме тому червоний колір є традиційним для оформлення інтер'єру і подарунків у День всіх закоханих.
Рожевий - це колір щирості, ніжності і закоханості.
Білий - колір невинності і чистоти. Тому рекомендуємо тобі використовувати саме ці три кольори, оформляючи інтер'єр до Дня святого Валентина. А для того щоб створити феєрверк почуттів і емоцій, можна використовувати різноманітні відтінки цих кольорів - від оранжевого до темно-бордового.

Символіка свята
Здавна символами Дня святого Валентина вважаються сердечка, різноманітні фігурки у вигляді янголів і голубків.
Досить гармонійно в концепцію цього свята вписуються повітряні кульки, бантики і дзвіночки. Але, як би там не було, найголовнішим атрибутом цього свята є, звичайно ж, квіти, адже вони - найстародавніша і універсальна мова, за допомогою якої можна висловити свої почуття.

Краще за все для Дня Валентина підходять троянди. Однак пам'ятай: чорна троянда - символ печалі, червона троянда - символ кохання. Біла троянда - символ непорочності та чистоти почуттів, рожева - трепетности і романтизму, червона - пристрасті і бажання, бордова - рішучості і визначеності. Ти можеш сама скласти святкові букетики, додатково прикрасивши їх великими пластиковими сердечками на тонких ніжках. Також можна замовити оригінальні флористичні композиції, виконані на спеціальних підставках. Такі елементи декору більш довговічні, крім того, просочені спеціальним ароматичним розчином, вони наповнять кімнату тонким романтичним ароматом. Досвідчені флористи за допомогою спеціальних матеріалів можуть зробити композиції у формі сердечка або віночка, що додасть чуттєвості.
 
Тканинне оформлення Текстиль, який, до речі, сьогодні дуже популярний в інтер'єрі, створює затишок, заспокоює і налаштовує на романтичний лад. Прикрасити кімнату до дня святого Валентина (якщо пара збирається відзначати свято вдома) можна красивими подушками у формі серця.
Для того щоб романтична вечеря була дійсно романтичною не забудь красиво прикрасити не тільки кімнату, але і стіл. Красива скатертина червоного кольору буде виглядати дуже ошатно. Прикрасити стіл також можна красивими серветками з натуральних матеріалів: бавовни, льону або шовку. Серветки обов'язково повинні бути рожевими, червоними або білими з намальованими або вишитими серцями.

Ну, а любовне ложе, усипане пелюстками троянд у поєднанні з червоною шовковою білизною - не залишить байдужим навіть самого неромантично молодого чоловіка.


Мерехтіння свічок Свічки, як ніщо інше, надають атмосфері чуттєвість і налаштовують на романтичний лад. У мерехтінні свічок, при приглушеному світлі все здається таким таємничим і захопливим. Для того щоб зробити інтер'єр пристрасним і загадковим, краще використовувати велику кількість свічок невеликого розміру. Для романтичної вечері невеликі ароматичні свічки (наприклад, з ароматом полуниці або троянди) можна розставити прямо на підлозі, щоб вони створювали відчуття легкої білої хмари. 

Джерело: IVONA bigmir) net

0 коментарі:

Дописати коментар