середу, 16 березня 2011 р.

ТОП-ДЕСЯТКА найромантичніших парочок в кіно!

У фільмі ці зірки так здорово зображували закоханих, що ми вже готові повірити в їхні почуття і в реальному житті ...

Романтичні комедії, драми, мелодрами, пригоди і бойовики - улюблені жанри фільмів так чи інакше за сюжетом включають любовну лінію: головні герої на екрані зустрічаються, закохуються, страждають і змушують глядачів повірити в щирість своїх почуттів. Граничний натуралізм гри акторів змушує нас будувати здогади про закулісні відносини і любовні драми між виконавцями головних ролей, так ідеально вони підходять один одному на кіноплівці.
І, незважаючи на те, що зусиллями фанатів ці актори постійно опиняються героями пліток, придуманих романтичних історій і обкладинок жовтих газет, в реальному житті про романи улюблених персонажів нам залишається тільки мріяти. Деякі зірки вміють відмінно грати кохання перед камерою, не переносячи свої почуття за межі кіношного образу.
Найкращий приклад - Енн Хетеуей і Джейк Гілленхаал, які зіграли пристрасних закоханих у фільмі «Любов і інші ліки», який вийшов на наші екрани 27 січня. На знімальному майданчику ці актори - ідеальна пара, а в житті - просто хороші друзі ...
Ми вирішили скласти список із десяти найбільш романтичних пар в кіно, які, на жаль, не зустрічаються в житті.

Ніколь Кідман та Еван Макгрегор
Одна з найромантичніших пар сучасного кінематографа - Еван Макгрегор і Ніколь Кідман.
Зворушлива історія любові, що виникла на тлі епатажного буйства фарб, неймовірної музики і літаючих жіночих ніжок, зачарувала практично кожного глядача, який коли-небудь бачив фільм «Мулен Руж» за участю цього дуету.
Але навіть визнаний чарівник Баз Лурман не зміг з'єднати акторів Ніколь Кідман і Евана Макгрегора в реальному житті. Нам би всім хотілося, щоб прекрасна Сатин воскресла і залишилася навіки з романтичним письменником Крістіаном, але в реальному житті рудоволоса красуня вважає за краще слухати романтичні серенади в стилі кантрі і вийшла заміж за співака Кіта Урбана. А Еван Макгрегор вже давно не в списку холостяків, будучи в щасливому шлюбі з маловідомою акторкою, яка народила йому трьох прекрасних малят.



Джерард Батлер і Дженіфер Еністон
Цей неймовірний дует акторів, здавалося б, був створений на небесах! На щастя фанатів, в 2010 році у Дженіфер Еністон і Джерарда Батлера нарешті з'явилася можливість попрацювати разом.
Як і слід було очікувати, екранне «полювання за головою» героїні Еністон призвело до реального полювання папарацці на парочку, яка кілька разів жартома оголошувала про неймовірну любов один до одного і незабаром підготовку весілля, а потім практично відразу перестала подавати будь-які ознаки життя.
Навіть мама Джерарда Батлера засмучено говорила репортерам, що хотіла б бачити Дженіфер Еністон частиною своєї сім'ї, але місіс Батлер доведеться насолоджуватися цим дуетом тільки на екрані кіно.



Сара Джессіка Паркер і Кріс Нот
Зустрічі, розриви, нові зустрічі, розставання, зради, заплутані ситуації - днями і ночами вся прекрасна половина людства стежила за пристрасним і непередбачуваним екранним романом в улюбленому серіалі «Секс у великому місті».
Тривала історія Кері та Біга тримала нас у напрузі довгі сім років, що завершилися довгоочікуваним хепі-ендом на останніх хвилинах самої останньої серії.
На екрані кучерява письменниця Керрі Бредшоу пройшла вогонь і воду, щоб вийти за «чоловіка своєї мрії». Але в реальному житті успішному бізнесменові актриса Сара Джесіка Паркер
віддала перевагу інспектору Гаджету, а Кріс Нот досі ходить у холостяках, хоча і має спільну дитину зі своєю нинішньою дівчиною.



Кіра Найтлі і Орландо Блум
Піратські пригоди, історії про затонулі скарби, чарівні кораблі, підступні злодії і ще безліч інтригуючих моментів було в житті екранної романтичної парочки Кіри Найтлі і Орландо Блума.
Після виходу на екрани першої частини пригодницького фільму всі фанати, як і годиться, запідозрили роман між акторами головних ролей. Але справжня всеперемагаюча любов так і не охопила цей гарний екранний дует у реальному житті, хоча на момент зйомок обидва були вільні.
Пізніше Кіра зустріла свою велику любов на зйомках фільму «Гордість і упередження», але нещодавно знову стала самотньою, а Орландо Блум в цьому місяці став щасливим батьком малюка, якого йому народила австралійська модель Міранда Керр.



Лейтон Містер і Ед Вествік
Два головних інтригана знаменитого серіалу «Пліткарка» - ще один примітний дует нашої екранної десятки "коханців". Закручуючи неймовірні історії й розділяючи владу ще в середній школі верхнього Іст-Сайда, герої Лейтон Містер і Еда Вествік прикували до екранів телевізорів незліченну кількість дівчат.
Але екранне загострення пристрастей, на жаль, не змогло перейти в реальне життя, за межами знімального майданчика актори вважали за краще вибрати собі зовсім інші пари. Ед Вествік закрутив роман з Джессікою Зор, що грає Ванессу, а очаровашка Лейтон Містер зовсім недавно розірвала стосунки з Себастіаном Стеном, що виконував роль друга Серени Картера.



Крістен Стюарт і Тейлор Лотнер
Дилема між сексуальним вампіром і  вовком-перевертнем буде страшніша всіх любовних перипетій Керрі Бредшоу і Блер Уолдорф разом узятих. Протистояння шикарного красеня з гарячим тілом і вісьмома кубиками преса проти холоднокровного і білошкірого вбивці безневинних лісових звіряток розбило американських фанатів «Сутінкової саги» на два войовничі табори: Team Edward і Team Jacob.
І так само, як і в екранній версії відносин, багато фанатів побажали для Крістен Стюарт гідного бойфренда в реальному житті. Але, на жаль, в реальності дівчинки-пацанки,  люблячі кеди Converse і гру на гітарі, воліють англійських раздолбаев, а сексуальні перевертні-каратисти типу Тейлора Лотнера доглядають за жіночними красунями типу Селени Гомес, Тейлор Свіфт і Лілі Коллінз.


Х'ю Лорі і Ліза Едельштейн
Білі лікарняні стіни, заплутані діагнози пацієнтів, суворий доктор з тростиною і сексапільна головлікар, яка намагається протистояти всезнаючому самодуру, - ідеальна панорама для напруження емоцій та розвитку пристрасних стосунків в серіалі «Доктор Хаус».
Фанати серіалу впродовж кількох років старанно робили всілякі відео-нарізки, в яких їх улюблені герої все ж таки були поєднані. Але, незважаючи на те, що в сьомому сезоні двоє цих популярних персонажів все-таки зробили спробу бути разом, в реальному житті прогнози "гнітючі": Х'ю Лорі одружений і має трьох дітей, а Ліза Едельштейн проживає в своєму особняку з кішкою і трьома собаками, в історії її особистого життя значиться лише роман з інструктором з йоги.


Йен Сомерхолдер і Ніна Добрев
Незважаючи на те, що за сценарієм серіалу «Щоденники вампіра» вродлива героїня Ніни Добрев по вуха закохана у свого благовірного вампіра Стефана, любовний трикутник цього молодіжного серіалу не дає спокою практично нікому з фанатів.
На всіх інтернет-голосуваннях за кращу пару шанувальники практично одноголосно віддають перевагу блакитноокому спокуснику Йену Сомерхолдер, що грає старшого брата Деміена Сальваторе. І з ними неможливо не погодитися, адже кому потрібен славний вампір, якщо поряд знаходиться такий апетитний лиходій?
У реальному ж житті Сомерхолдер і Добрев поки активно пропагують дружбу, яка, як і годиться, вводять в замішання всіх фанатів, адже Йен так зворушливо допомагає Ніні носити її багаж і завжди так трепетно ​​обіймає свою колегу на всіх фото ...


Анджеліна Джолі і Джонні Депп
Важко собі уявити більш пристрасну кінопарочку, ніж дует Джонні Деппа і Анджеліни Джолі. Незважаючи на те, що знаменита супергероїня змінила сексуальні шкіряні костюми на елегантні вбрання серйозної дами, а відомий секс-символ провів більшу частину екранного часу у вигляді незграбного вчителя математики, сплячого в смугастих піжамах і акуратно складаючого шкарпетки перед сном, все одно дует вдався на славу !
Пристрасні погоні, закручена детективна історія і зачаровуючі пейзажі Венеції, здавалося б, що може бути краще для появи нової пари? Але ні, Джонні Депп, як і раніше вірний своїй коханій дружині Ванессі Параді, а Анджеліна Джолі продовжує жити великою інтернаціональною родиною з іншим екранним секс-символом - Бредом Піттом.


Енн Хетеуей і Джейк Гілленхаал
Повний гарячих сексуальних сцен сценарій фільму «Любов і інші ліки» зовсім не злякав акторів Енн Хетеуей і Джейка Гілленхаала, адже вони вже грали закохану пару в знаменитому оскароносному фільмі «Горбата гора».
Фанатам неймовірно приємно було знову побачити улюблених акторів разом, і, як зазвичай, в інтернеті з'явилося чимало чуток, які говорять про нібито виникший роман. Але, на жаль і ах, чутки виявилися тільки чутками! У реальності актори - просто добрі приятелі. Під час прем'єрного промо-туру фільму «Любов і інші ліки» Гілленхаал літав на приватних літаках, щоб провести час з кантрі-феєю Тейлор Свіфт, а Енн Хетеуей зовсім недавно вирішила з'їхатися зі своїм давнім бойфрендом. 



Автор: Анна Адамсон Фото: Allmuviephoto.com
Джерело: wmj.ru

0 коментарі:

Дописати коментар