понеділок, 4 липня 2011 р.

9 дарів природи, необхідних для здорової шкіри

Кожна жінка хоче виглядати молодою і красивою і намагається домогтися своєї мети, незважаючи ні на які жертви, які за своїм звичаєм вимагає краса.
Звичною справою в гонитві за ідеальною шкірою, кольором обличчя, вагою і т.і., є виснажливі, а часом і калічащі організм дієти. Але все голодування та інші хитрощі надають лише тимчасовий ефект, і нітрохи не поліпшують стан шкіри і не додають краси в цілому.
Зрозуміло, для того, щоб ваша шкіра була красивою, гладенькою і ніжною, одних тільки косметичних засобів недостатньо, для цих цілей необхідний правильний раціон. В американському суспільстві дерматології, виявили 9 продуктів харчування, споживання яких може помітно поліпшити загальний стан шкіри. Нижче наведено список продуктів та описані їх корисні властивості.

Авокадо - з причини свого багатства вітамінами групи В, ефірними маслами і мікроелементами, цей плід благотворно впливає на регенерацію епітеліальної (шкірної) тканини, надаючи протизапальний ефект, живлячи і зволожуючи шкіру.
Манго - містить близько 80% добової кількості вітаміну А, необхідного для безперебійної роботи регенеративної системи шкіри. Також, до складу манго входить велика кількість антиоксидантів, що перешкоджають ранньому старінню шкіри.
Мигдаль - багатий вітаміном Е, антиоксидантами та ефірними маслами, споживання до 50 гр мигдалю щоденно, допоможе вашій шкірі залишатися молодою і красивою протягом довгих років.
Ацерола, або Барбадоська вишня - джерело вітаміну С, 100 грам ягід на добу на 100% задовольняють потребу організму в цьому вітаміні. Інші речовини що входять до складу цього сорту вишні, такі як антиоксиданти і амінокислоти, чинять активний вплив на вироблення колагену, речовини необхідного для підтримки еластичності шкіри.
Устриці - активно борються з висипом вугрів. Даний вид морських мешканців надзвичайно багатий цинком, нормалізує ліпідний обмін у верхніх шарах епітелію.
Картопля (в мундирі) - здатна задовольнити потребу людини в міді, недолік якої погіршує регенеративні функції шкірного покриву.
Гриби (шиітаки, грузді, опеньки) - просто таки необхідні людям, страждаючим чутливістю шкіри, а так само як тим, у кого недавно була та чи інша травма шкіри: поріз, опік тощо. Гриби багаті рибофлавіном, найважливішим компонентом, які беруть участь в регенерації.
Лляне масло - містить велику кількість Омега-3 кислот необхідних для очищення шкіри.
Паростки пшениці - джерело вітаміну С і Н. Перешкоджають появі дерматиту та інших запальних захворювань шкіри.
Джерело: epigraf.su

0 коментарі:

Дописати коментар