субота, 24 травня 2014 р.

Жіноча логіка

Подумаєш жіноча логіка ... І що в ній такого особливого? 
 Зазвичай чоловік, як тільки чує від жінки фразу, не доступну його розумінню, або що здається йому нелогічною, саркастично вимовляє: «Авжеж, жіноча логіка ...» І всі навколишні його чоловіки солідарно кивають головами: «Авжеж, авжеж ...» Жінкам вони, як правило, свою поведінку пояснювати не вважають за потрібне, так що висновки в кожній конкретній ситуації доводиться робити самій. Мало того це ще й дуже зачіпає! А ще й знаменита фраза про те, що жіноча логіка - це її повна відсутність. 
     Одні скажуть, що це все вигадки чоловіків, яким подобається ставити себе вище за нас, оскільки вони завжди прагнуть показати себе розумнішими, ніж жінки. Але ми-то розуміємо, як глибоко вони помиляються.
   
     Інші абсолютно об'єктивно і нейтрально помітять, що логіка - це поняття суспільне і просто деякі жінки, як і деякі чоловіки, не здатні мислити логічно. 
     Чоловік привів би в приклад анекдот «На міжнародному конкурсі по жіночій логіці, переміг генератор випадкових чисел», посміхнувся, розвів руками і сказав: «Ну що тут ще додати?» 
     Скільки людей, стільки думок, а тим часом існування жіночої логіки - давно доведений науковий факт.
 А слабо розібратися без сарказму, що ж таке жіноча логіка, звідки вона взялася, які її механізми, кому від неї погано і кому добре?
     У жінок, як правило, сильніше розвинена інтуїція і слабкіше логіка, у чоловіків - навпаки. Так що чоловіча логіка називається просто логікою, а жіноча - жіночою логікою, інтуїтивнішою.
     У своїй роботі «Про молекулярно-генетичні механізми жіночої логіки» кандидат біологічних наук інституту біології гена РАН В. М. Башкіров доводить відмінність логіки «взагалі» (чоловічої) і жіночої: «На відміну від логіки" взагалі ", жіноча логіка, по суті своїй, ймовірностна. Так, логічний символ "ТАК" в жіночій логіці з ймовірністю 0,5 може бути "ТАК-1" (тобто означати затвердження) і з такою ж вірогідністю "ТАК-2" (заперечення). Все це справедливо і для "НІ".
     Дотримуючись думки вченого, виходить, що якщо чоловік говорить: "Я не хочу цей салат", це означає: "Я не хочу цей салат". А якщо жінка говорить те ж саме, це може означати як: "Я не хочу цей салат", так і (як варіант): "Я хочу цей салат, але він такий калорійний, а я на дієті, тому я скажу, що я цей салат не хочу, хоча якщо ви будете наполягати, не виключено, що я його з'їм! "...
     Жартів про жіночу логіку відведено цілі розділи в збірниках і на сайтах анекдотів. Ось, наприклад: жінка, яка повернулася з магазину, каже: "Шукала собі штани: в одні не влізаю, інші не подобаються. І тоді купила сумочку ".
     Або: жінка збирається купити йогурти і вголос розмірковує: "Три купити або чотири? Куплю чотири, нас же троє ". Або жінка хоче танцювати, і перед нею постає задача, піти танцювати східні танці, або класичні? Адже для перших необхідно одяг для східних танців, а для других - спеціальні туфлі. Все, вирішено, танцюю джаз!
Мені, як жінці, обидві ці ситуації абсолютно зрозумілі й смішні хіба тільки зовсім трохи. На місці дамочки, що купила сумочку замість штанів, була кожна з нас. Заходиш в магазин купити щось одне, а купуєш зовсім інше. Цілком нормальна з точки зору жінки ситуація.
     Сприйняття світу у чоловіка і жінки різне. Чоловіки, як правило, швидше сприймають інформацію, що дозволяє їм краще орієнтуватися й точніше реагувати. Але є ще одна особливість - ліва і права півкулі чоловічого мозку працюють поперемінно, і тому чоловік може концентруватися тільки на одному завданні й дратується, якщо його при цьому відволікає щось інше. У жінки ж задіяні обидві півкулі, тому вона в змозі сприймати і аналізувати одночасно набагато більшу кількість інформації. Саме тому жінка в змозі дивитися телевізор, розмовляти з подругою і готувати вечерю одночасно, в той час як чоловік може тільки дивитися телевізор в очікуванні вечері. Все це відбивається і на логіці: у чоловіків вона прямолінійна, сконцентрована на чомусь конкретному, у жінок же - витіювата, інтуїтивна і пов'язана з урахуванням тисяч потрібних і непотрібних дрібниць і подробиць. Звичайно, не буває правил без винятків, і майже у кожного з нас серед знайомих знайдеться жінка з жорсткою чоловічою логікою чи чоловік з логікою жіночою. Але винятки ці тому й помітні, що виділяються на загальному тлі правила.
Автор: Хардікова О. М. Джерело: sun-hands.ru

субота, 12 квітня 2014 р.

Названий напій, який лікує печінку

За оцінками ВООЗ , на сьогоднішній день цироз печінки є причиною 1,3 % всіх смертей у світі. Лікування цирозу - завдання важке , довге і дороге. На жаль , сучасна медицина може лише уповільнити розвиток хвороби.

Вчені з Національного університету Сінгапуру ( National University of Singapore ) виявили , що регулярне споживання натуральної кави людьми , страждаючими цирозом , помітно знижує ризик смерті від цього захворювання.

Автори протягом 15 років спостерігали групу жителів Сінгапуру чисельністю більше 63 000 чоловік у віці від 45 до 74 років. Учасники регулярно інформували вчених про спосіб життя , особливості харчування й стан здоров'я .

За період дослідження померли 14 928 піддослідних ( 24 %) - з цього числа цироз печінки був причиною смерті 114 чоловік.

Аналіз інформації , отриманої від учасників , дозволив вченим прийти до висновку , що щоденні дві чашки кави (або більше) були пов'язані зі зниженням ризику смерті від цирозу на 66 % порівняно з тими учасниками , які каву пили від випадку до випадку або взагалі не вживали .

Тим часом подібне зниження ризику смерті від цирозу не було виявлено щодо таких популярних і вважаються корисними напоїв , як зелений і чорний чай і фруктові соки.

Подібний вплив кави проявлялося в основному при цирозі , не пов'язаному з вірусними гепатитами. Так , наприклад , регулярне споживання цього напою практично не знижувало смертність при цирозі , викликаному вірусним гепатитом В.

субота, 18 січня 2014 р.

Тибетський молочний гриб


Хочете знати, чим підтримують своє здоров'я Білл Гейтс і Мадонна , шах Брунею і принц Монако , Річард Гір і Маргарет Тетчер ? Це кисляк тибетського молочного гриба ! Якщо починати і закінчувати день кисляком , можна надійно підстрахуватися від маси захворювань. А якщо у вас вже розвинувся якийсь недуга , то треба приймати кисляк за певною схемою і гриб переможе хворобу .
Глава Лабораторії вивчення харчування та дієтології при Великому університеті здоров'я ( США ) зазначає: « З'їдаючи кисляк тибетського гриба , ви як би з'їдаєте доктора , який починає лікувати вас зсередини , приймаючи негайні рішення про найкращою для вашого випадку терапії ! »

Дослідження тибетського молочного гриба в Росії

Тибетським молочним грибом була зацікавлена ​​дружина відомого художника Реріха - Олена Реріх. Вона провела деякі біохімічні дослідження настою тибетського гриба ( грибний кефір) . І зробила висновок про те , що він містить велику кількість корисних речовин і не має схожих елементів з сучасними кефірами .

У першій половині XX століття дивними властивостями тибетського молочного гриба зацікавився видатний лікар - травник Бадмаев . За його твердженням , настій цього гриба може творити чудеса - виліковувати алергічні захворювання , гіпертонію , цукровий діабет. Дослідити вплив грибного кефіру при виражених формах атеросклерозу і підвищенні артеріального тиску зважився московський лікар Н. Н. Крупеник . Він встановив , що застосування настою тибетського молочного гриба викликає зниження кров'яного тиску у 29 з 35 , хворих.

У 1934 - 36гг . на базі Смоленського медичного інституту та підвідомчій йому клініки було проведено дослідження дії настою молочного тибетського гриба на зниження цукру в крові хворих на цукровий діабет. Було встановлено , що зниження цукру в крові спостерігається вже на третій день застосування грибного кефіру , як у інсулінозалежних хворих , так і у інсуліннезалежний .
Увага учених була зосереджена також і на полісахаридах , що містяться в кефірі. Результати досліджень свідчать про те , що кефірна культура знешкоджує наявні в організмі токсини і знижує рівень холестерину в крові.

У 1953-1957 рр. . в Петербурзі на базі лабораторії Першого медичного інституту доцентами П. А. Вахрушева і М. Н. Семенової були досліджена культура молочного тибетського гриба. Вони виявили біологічні особливості тибетського молочного гриба , хімічний склад настою , стійкість бактерій до нього , його фізико -хімічні властивості , механізм його впливу на мікроорганізми . Детально було вивчено вплив настою на властивості патогенних мікробів і вплив деяких біологічних факторів на антибактеріальну активність кефіру (молочного настою тибетського гриба) , токсичні та інші фармакологічні властивості , в тому числі експериментальне та практичне застосування .

Цілющі властивості молочного гриба

Молочний тибетський грібТібетскій молочний гриб замінює безліч синтетичних ліків та фармпрепаратів проти 100 найбільш поширених захворювань. Сьогодні кефір тибетського молочного гриба визнаний вченими як єдиний найпотужніший , безпечний і нешкідливий натуральний ( природний ) антибіотик.

За допомогою отриманого тибетською грибі кефіру людський організм звільняється від найпотужніших отрут ( токсинів ) , а також і від залишків медичної синтетики (наприклад , від залишків антибіотиків , які катастрофічно впливають на спадковість) .

C допомогою цього чудесного кефірчика організм звільняється не тільки від токсинів , але і від піску і каменів у жовчному міхурі , сечовому міхурі або в нирках : ці біокультури просто розчиняють такий пісок і такі камені . Відновлює мікрофлору шлунково -кишкового тракту , яка також знищується названими отрутами і кислотами , нейтралізує і виводить з організму абсолютно весь «сміття » (і гнильні кислоти , і отрути , і токсини , і залишки синтетичних ліків та фармпрепаратів , і солі , що відкладаються в суглобах , і пісок і каміння з жовчного міхура , сечового міхура і нирок , і радіонукліди , і важкі метали , і хвороботворні бактерії).

Більш того , цей же кефирчик живить клітини , насичуючи їх найбільш життєво важливими речовинами , чистить всі клітинки організму , омолоджує їх і виводить з організму омертвілі клітини. За допомогою Тибетського молочного гриба омолоджують і відбілюють шкіру , розгладжують зморшки , усувають пігментні плями , зміцнюють волосся , усувають облисіння і стимулюють зростання здорових волосся. Тибетський молочний гриб усуває зайву вагу найбільш безпечним і легким шляхом , а саме: за допомогою нормалізації обміну речовин. Допомагає усунути будь-яку алергію і головні болі. Цей же кефір - найпотужніше природний засіб від алергії будь-якого походження . Він усуває самі причини алергії . А також нормалізує тиск , нормалізує сон і підвищують якість сну , він значно й досить помітно підвищує працездатність і здатність до концентрації , підвищує сексуальну привабливість людини (і жінки і чоловіки) , відновлює і підвищує потенцію.

Про деякі інші достоїнства кефіру тибетського молочного гриба : він зупиняє вапнування капілярів , чистить судини , загоює виразки в шлунково -кишковому тракті (так що і рубців ніяких не залишається) , руйнує і виводить шкідливі жири , усуває зайву вагу , розсмоктує пухлини , усуває втому , нормалізує апетит , підвищує тонус , здатність до концентрації і працездатність , омолоджує всі клітини організму (у тому числі і клітини нашої шкіри ) , зміцнює волосся , захищає від руйнування мікрофлору шлунково -кишкового тракту , згладжує численні побічні ефекти синтетичних ліків (при одночасному прийомі цього кефіру і цієї медичної синтетики ) , знижує рівень цукру в крові ( тому цей кефір показаний діабетикам ) , нормалізує кров'яний тиск. Протягом 2 -3х місяців прийому ( 400 мл щодня) гарантовано виліковується запущений гастрит , більш тривалий термін прийому виліковує виразку шлунка. У лікувальних цілях застосовується за 15 хвилин до їди або через пів години після їжі , рекомендації приблизні , можна пити за бажанням. Медики вважають , що щоденне вживання кефіру в кількості 500 грам є ефективною мірою профілактики раку.

протипоказання

Вагітність і дітям до 3- х років.
Якщо ви не переварюєте молочний білок.
Особам, що страждають бронхіальною астмою з раціону краще прибрати навіть звичайний кефір.
При лікуванні діабету кефір не сполучається з інсуліном , т. к. нейтралізує її дію.
Протягом періоду прийому кефіру не можна приймати алкоголь або спиртні настої , не бажана гостра і жирна їжа.
Разом з кефіром не можна пити ліки. Беручи кефір , робіть тригодинної проміжок з прийомом ліків і кефіру.
Є ще одне обмеження у використанні гриба : його не можна застосовувати одночасно з іншими потужним природним ліками - індійським морським рисом і чайний гриб.
хімічний склад

Хімічний составТібетскій гриб являє собою грибне тіло білого кольору , діаметром в півсантиметра (на початку свого розвитку ) . Гриб росте , і перед тим як починається період поділу , його діаметр досягає 4-5 см.

У 100 грамах кефіру , отриманого шляхом сквашування звичайного молока тибетським кефірний ( молочним ) грибом , містяться: Вітамін А - від 0,04 до 0,12 мг ( добова потреба людини складає близько 1,5-2 мг) ; Вітамін В1 ( тіамін) - близько 0,1 мг ( добова потреба людини складає близько 1,4 мг) ; Вітамін В2 ( рибофлавін ) - від 0,15 до 0,3 мг ( добова потреба людини складає близько 1,5 мг) ; Каротиноїди , що перетворюються в організмі у вітамін А , - від 0,02 до 0,06 мг ; Ніацин (РР ) - близько 1 мг ( добова потреба людини складає близько 18 мг) ; вітамін В6 ( піридоксин ) - до 0,1 мг ( добова потреба людини складає близько 2 мг) ; Вітамін В12 ( кобаламін ) - близько 0,5 мг ( добова потреба людини складає близько 3 мг) ; Кальцій - 120 мг ( добова потреба людини складає близько 800 мг) ; Залізо - близько 0,1-0,2 мг (добова потреба людини складає від 0,5 до 2 мг) ; варто відзначити , що чим вище жирність цього кефіру , тим вище і вміст заліза в ньому ; Йод - близько 0,006 мг ( добова потреба людини складає близько 0,2 мг) ; Цинк - близько 0,4 мг ( добова потреба людини складає близько 15 мг) ; варто також відзначити , що цей кефір стимулює засвоєння цинку , вже наявного в організмі ; Фолієва кислота - на 20 % більше ніж у молоці; необхідно звернути увагу на те , що чим жирніше кефір , тим більше в ньому фолієвої кислоти ; молочні бактерії ( лактобактерії ) дріжджоподібні мікроорганізми ( не плутати з харчовими дріжджами ! Сучасними дослідженнями встановлено , що харчові дріжджі , що додаються в хлібобулочні та кондитерські вироби , сприяють розвитку ракових клітин і пригнічують здорові клітини організму); спирт; корисні для людського організму ферменти , кислоти (у т. ч. вуглекислота ), легко засвоювані білки , полісахариди , а також вітамін D.

Відновлення мікрофлори кишечника

Ілля Ілліч МечніковС розвитком мікробіології були науково обгрунтовані дієтичні , а з відкриттям антибіотиків - і лікувальні властивості тибетського молочного гриба. Велика заслуга в цьому належить великому російському фізіологові і мікробіологові І. І. Мечникову . Він стверджував , що чим більше мікробів в кишечнику людини , тим більше стає він джерелом зла , що зрештою помітно скорочує перебування людини на землі. Мечников встановив , що йде з товстого кишечника практично хронічне отруєння не тільки веде до передчасного старіння організму , але робить цю старість патологічної і більше того , болючою.

Прийшовши до таких висновків , Мечников почав шукати засіб для боротьби з передчасним старінням. Для дезінфекції кишечника він пробував застосовувати різні антисептичні засоби , але задовільних результатів це не дало. Вивчаючи бактеріальну флору кишечника новонароджених , вчений дійшов висновку , що молочно- кислі мікроби в значній мірі гальмують розвиток гнильних бактерій і , як наслідок , придатні для споживання. Так , він зацікавився дивовижною кисляком і отримав бактерії бродіння цього кисломолочного продукту в результаті своїх досліджень з продовження людського життя.

Тибетський молочний гриб приводить в норму видовий склад мікрофлори кишечника: потрібні і корисні бактерії додає , а патогенні ліквідує . Цим чудові властивості гриба не вичерпуються. Він виводить з шлунково -кишкового тракту гнильні залишки неперетравленої їжі , очищає організм від відпрацьованих і непотрібних речовин , токсинів , і навіть від радіоактивних елементів; виділяє речовини , які «з'їдають» всі шлаки і виходять природним чином разом з ними.

Все це відбувається завдяки мікроорганізмам , займає велику питому вагу в самому грибі і одержаної з нього кисляку . У 1 г кислого тибетського гриба міститься більше мільярда молочнокислих бактерій. Унікальні властивості гриба дозволяють успішно виліковувати більше ста захворювань , омолоджують людини всередині і зовні , продовжують життя . Тибетські ченці , які споживали кисляк молочного гриба , відрізнялися відмінним здоров'ям і віком.

Місяць регулярного прийому кислого відновлює мікрофлору кишечника у 80 % людей. Іншим потрібно трохи більше часу , але мікрофлора все одно відновлюється.

Як зробити закваску тибетською молочному грибі

Тибетський молочний гриб в банкеЗаквашівается гриб на зростаючому Місяці . Робиться це в такий спосіб . Грибне тіло об'ємом приблизно 2 столові ложки помістити в чисту скляну банку і залити двома склянками 3,5 % коров'ячого пастеризованого молока кімнатної температури. Шийка банки обтягнути чистою марлею і закріпити марлю гумкою або ниткою.

Молочний гриб потребує припливу повітря , тому закривати банку кришкою не можна. Протягом доби молоко скисає і виходить кисляк. Показником її готовності служить відділення згустку від дна банки.

Тепер потрібно відокремити кисляк від гриба , тобто процідити через друшляк вміст банки . Гриб залишається в друшляку , а напіврідка субстанція проціджується в заздалегідь підготовлений посудину - банку або чашку. Потім гриб прямо в друшляку промивають струменем чистої холодної води , поміщають назад в банку і знову заливають двома склянками молока. Після промивання гриб заливається свіжим молоком. Ця процедура виконується практично кожен день.

Умови зберігання тибетського гриба

Банку з грибом можна піддавати дії прямих сонячних променів , але не слід тримати її і в темряві. Найкраще гриб росте при тьмяному розсіяному освітленні.

Якщо доводиться їхати з дому на кілька днів , гриб треба промити водою , покласти в банку і поставити її в холодильник. Оптимальна температура зберігання гриба + 4 ° C ( нижня полиця холодильника) . Зберігати гриб в таких умовах допускається не більше 10-12 днів , інакше він може загинути. Взагалі , зберігання гриба без молока послаблює його цілющу силу. Те ж саме відбувається , якщо гриб не промивати і не замінювати молоко свіжим. Змінюється зовнішній вигляд гриба : він набуває коричневий колір , в той час як нормальний його колір - білий.

прийом кисляку

Пити кисле тибетського гриба треба двічі на день : вранці натщесерце та ввечері через 2 години після останнього прийому їжі. Норма - 1 стакан , але можна і більше , але не менше. Курс прийому гриба - 1-2 місяці. Після цього відновну терапію можна закінчити , а можна продовжити , замінивши використаний гриб свіжим.

понеділок, 18 листопада 2013 р.

Як зустрічати Новий рік 2014 (рік коня за східним календарем)


Новий 2014 рік - рік Коня, за східним календарем він розпочнеться 31.01.2014 і триватиме по 18.02.2015 р.
Космічний елемент року - дерево , колір коня - синій. Таким чином , талісман Нового 2014 року (тобто, тварина 2014 року за східним календарем) - синій дерев'яний кінь.
Синій колір символізує одночасно і глибину і висоту. Дерев'яний кінь - це природна сила граціозності тваринного і сили живого дерева , яке здатне пробитися крізь неймовірні перешкоди на шляху до своїх цілей.
 У підсумку, рік синього дерев'яного коня, є насамперед роком для цілеспрямованих людей , які здатні, можуть домагатися поставлених результатів, нехай навіть не найлегшим працею.

Як зустрічати Новий 2014 ( рік Коня )

2014 - рік синього дерев'яного коня - бажано зустрічати з друзями. Добре якщо це буде просторе приміщення , а не "маленьке гніздечко" , адже у рік коня без простору дій нікуди.
Кінь - тварина  досить шанована європейцями і не тільки ними. Досить згадати скільки значив хороший кінь для воїна або для орача , щоб зрозуміти наскільки він важливий. Навіть у наші дні, породистих коней виставляють на виставках , вони беруть участь у забігах , та їх красою просто милуються .
 Якщо говорити про зустріч Нового року коня більш докладно , то перш за все , як ми говорили для святкування року буде потрібно просторе приміщення , краще справляти його в колі друзів. В останні хвилини року, що минає попрощаєтеся подумки з минулим і налаштуйтеся на новий лад вашого життя , де тепер вам доведеться розраховувати лише на себе. Знайте , що ваші старання не пройдуть дарма , все воздасться по праці , саме це має стати для вас мотивацією у Новому році коня . Коли годинник сповістить про початок Нового року, з перших же секунд думайте про хороше , настроюйтеся на краще , подумки кличте до добра і справедливості.
  Святкування Нового року Коня має супроводжуватися інтенсивною, запальною музикою , найбільш підійдуть музичні твори з рок- н- ролу і диско.
 Кінь звик бути в основному на очах , але він як і будь-яка тварина боїться " упряжок " . Саме тому зустрічайте Новий рік в дружній компанії, але не нав'язуйте своєї думки іншим. Проте пам'ятайте , що спроби зустріти Новий 2014 рік зовсім вже неординарно і розв'язно можуть призвести до плачевних наслідків.

Що надіти при зустрічі Нового року Коня?

Рекомендовано кольорова гамма в одязі для року дерев'яного синього коня - відтінки синього , від блакитного до темного синього.
 Які будуть на вас сукні , довгі чи міні неважливо, головне щоб вони підкреслювали ваше природне я , вашу красу тіла. Для оформлення одягу також підійде декор у вигляді конячок , набойок . Можливе застосування ременів у вигляді тонких стрічок. Будь-які особливості одягу мають аналогію з конем або предметами використовувані при побуті з ним будуть вітатися , головне щоб все було в рамках пристойності і смаку.
 Ваша шкіра , як і білизна , також повинна бути гладкою і шовкової , як доглянутий покрив конячки , тому не забудьте вжити заздалегідь відповідні заходи (епіляція , крем ) . У прикрасах також дотримуйтесь помірність , ніяких яскравих бус і мішури , вони більше підходять новорічній ялинці . Прикраси повинні бути солідними і гідними , якщо немає такої можливості , то краще обійтися без них, або використати якісь елементи з дерева (адже кінь деревяний). Бажаний акуратний однотонний манікюр. Волосся в зачіску краще не збирати , по можливості розпустити і завити . Кучеряві локони будуть символізувати розкішну гриву.
 Чоловікам можна надіти футболку , джинси. Класичний костюм буде кілька утрудняти вас святкувати рік коня , а як ми говорили кінь так не любить упряжок . Поголитися перед зустріччю Нового року сильній статі просто обов'язково .

Що має бути на столі в новорічну ніч коня?

Меню вашого столу переважно має бути овочевим . Коні травоїдні тварини . Так , наприклад добре буде мати у себе на столі побільше салатів і фруктів. Символічним буде блюдо оформлене у вигляді коня .
При сервіруванні столу доречні будуть ароматичні палички з пахощами. Аромати завжди цінувалися на сході , а рік коня це все-таки символ за східним календарем. Однак , вдаючись в новорічну ніч розвагам , треба дотримуватися заходів обережності .
 Їжте не обмежуючи себе , їжте вдосталь , тим більше їжа на столі повинна бути легкою. Чим менше їжа піддається термічній обробці , тим приємніше вона для коня . Остерігайтеся продуктів до складу яких входять консерванти та барвники.

Як прикрасити будинок до Нового року Коні

Оскільки стихія 2014 року - дерево , розставте по квартирі квіти. Можливе виготовлення різдвяного вінка , класичної прикраси для західних країн на різдво . Крім того можна зробити мініатюрні дерева з паперу або з гілочок. Прикрасити їх можна підручним матеріалом , фарби , кольоровий папір , вата , клей , бісер і т.д.
 Добре якщо до Нового року ви купите одну або дві статуетки коня і поставите їх на полиці або на стіл , на чільне місце , що стане також прикрасою вашого будинку. У святкування Нового року ці фігурки можна подарувати вашим друзям . Звичайно , можна купити і магнітик на холодильник.
 У будь-якому випадку , якщо ви будете прагне прикрасити вашу квартиру і вдало зустріти Новий рік коня , то це у вас вийде краще , ніж у тих , хто нічого не робив!
 А ми від себе побажаємо вам у Новому всього найкращого , здоров'я, щастя , успіхів і виконання ваших бажань !  З наступаючим Вас Новим роком коня !
Джерело http://pozdravlenija-vsem.ru/novyj-god

неділя, 17 листопада 2013 р.

Корисні поради: Як поліпшити зовнішність за 30 днів ...


До початку Нового Року залишилося більше місяця, а це - вдосталь часу, щоб підготуватися і виглядати в новорічну ніч справді шикарно. Ось декілька порад, що допоможуть значно поліпшити зовнішність буквально за місяць.

Порада № 1
Кожного ранку, за пів години до сніданку, з'їдайте одну столову ложку лляного насіння, запиваючи склянкою теплої води. Насіння ретельно розжовувати.
Як це діє?
Це чудовий засіб для очищення організму. Завдяки йому шкіра стане більш свіжою і рівною. Можливо навіть невелике схуднення. Також, насіння льону укріплює волосся і нігті.
Протипоказання! При наявності в організмі каменів насіння льону вживати НЕ МОЖНА.

Порада № 2
Візьміть за звичку вживати в їжу салат з вареного буряка . Вживайте його зранку, або ввечері як буде зручно.
Як це діє?
Буряк - унікальний продукт, що очищує кров. А здорова кров - це важливий фактор гарної зовнішності . Цей засіб також позитивно впливає на роботу внутрішніх органів і стан шкіри.

Порада № 3
Кожного вечора, за годинку до сну, зробіть маску для обличчя з суміші гліцерину і вітаміну Е. Маску готувати дуже просто . Беремо 30 грамів гліцерину та 10 капсул вітаміну Е (придбати їх можна в будь-якій аптеці). Проткнувши капсули голкою, вичавити масло в ємність з гліцерином. Перед нанесенням шкіру обличчя потрібно очистити  і зробити масаж обережно, м'якою щіточкою , щоб поверхня злегка почервоніла. Так шкіра максимально вбере поживні речовини. Після процедури зволожте обличчя освіжаючим тоніком.
Як це діє?
Завдяки такому харчуванню кожного ранку ви будете спостерігати покращення шкіри. Зморшки зменшаться, а колір вирівняється. Дуже ефективний засіб від « гусячих лапок» в куточках очей. Спробуйте і коментарі будуть зайві .

Порада № 4
Кожного дня вживайте 50 грамів будь-яких (які вам більше подобаються) горіхів.
Як це діє?
Стан волосся та нігтів поліпшиться вже через 2 тижні.