неділю, 17 листопада 2013 р.

Корисні поради: Як поліпшити зовнішність за 30 днів ...


До початку Нового Року залишилося більше місяця, а це - вдосталь часу, щоб підготуватися і виглядати в новорічну ніч справді шикарно. Ось декілька порад, що допоможуть значно поліпшити зовнішність буквально за місяць.

Порада № 1
Кожного ранку, за пів години до сніданку, з'їдайте одну столову ложку лляного насіння, запиваючи склянкою теплої води. Насіння ретельно розжовувати.
Як це діє?
Це чудовий засіб для очищення організму. Завдяки йому шкіра стане більш свіжою і рівною. Можливо навіть невелике схуднення. Також, насіння льону укріплює волосся і нігті.
Протипоказання! При наявності в організмі каменів насіння льону вживати НЕ МОЖНА.

Порада № 2
Візьміть за звичку вживати в їжу салат з вареного буряка . Вживайте його зранку, або ввечері як буде зручно.
Як це діє?
Буряк - унікальний продукт, що очищує кров. А здорова кров - це важливий фактор гарної зовнішності . Цей засіб також позитивно впливає на роботу внутрішніх органів і стан шкіри.

Порада № 3
Кожного вечора, за годинку до сну, зробіть маску для обличчя з суміші гліцерину і вітаміну Е. Маску готувати дуже просто . Беремо 30 грамів гліцерину та 10 капсул вітаміну Е (придбати їх можна в будь-якій аптеці). Проткнувши капсули голкою, вичавити масло в ємність з гліцерином. Перед нанесенням шкіру обличчя потрібно очистити  і зробити масаж обережно, м'якою щіточкою , щоб поверхня злегка почервоніла. Так шкіра максимально вбере поживні речовини. Після процедури зволожте обличчя освіжаючим тоніком.
Як це діє?
Завдяки такому харчуванню кожного ранку ви будете спостерігати покращення шкіри. Зморшки зменшаться, а колір вирівняється. Дуже ефективний засіб від « гусячих лапок» в куточках очей. Спробуйте і коментарі будуть зайві .

Порада № 4
Кожного дня вживайте 50 грамів будь-яких (які вам більше подобаються) горіхів.
Як це діє?
Стан волосся та нігтів поліпшиться вже через 2 тижні.


Порада № 5
Раз на три дні зробіть маску для волосся з порошку сухої гірчиці , розведеної до консистенції каші, додати трохи рослинної олії (краще реп'яхової або із зародків пшениці). Наносити на вологе волосся , тримати 20-30 хвилин , після чого змити .
Як це діє?
Результат маски говорить сам за себе. А після місяця регулярного застосування , ви просто не впізнаєте своє колишнє волосся .

Порада № 6
Заведіть собі шкарпетки для сну з натурального хлопку або шерсті . Після душу перед сном,  рясно змастіть ноги вершковим маслом з додаванням кількох крапель м'ятного масла. Потім одягаємо шкарпетки і лягаємо спати в такому вигляді.
Як це діє?
Через місяць ваші ніжки стануть предметом заздрості і захоплення .

Порада № 7
Засіб для укріплення вій. Вам знадобиться порожній тюбик з-під туші для вій. Гарненько вимийте його всередині. Просушіть. Налийте в тюбик масло зародків пшениці. Готовий домашній засіб для зміцнення втомлених від туші вій. Перед сном наносимо олію по всій довжині за допомогою щіточки. Не потрібно наносити дуже рясно.
Як це діє?
Через місяць ви побачите, що вії стали густими та довгими.

Порада № 8
Засіб для шкіри тіла. Візьміть одну склянку морської солі (або звичайної йодованої), додайте одну склянку жирної сметани. Після купання , візьміть рукавичку - мочалку та ретельно масажуйте все тіло отриманою сумішшю, змийте теплою водою. Робіть це після кожного купання . Суміш можна зберігати в холодильнику.
Як це діє?
Сіль знімає ороговілі частинки з поверхні і дезінфікує. Якщо є дрібні прищики, то незабаром вони залишаться в минулому. Сметана пом'якшує дію солі, не дозволяючи їй дряпати ніжну шкіру , а також живить клітини. Чи треба пояснювати, що регулярне застосування , дасть чудовий результат.

Порада № 9
Ще раз про шкіру . Буде чудово, якщо придбаєте для себе такий скарб, як амарантове масло.  Масло всмоктується практично на 100 % і в боротьбі зі зморшками, шрамами, опіками, розтяжками та іншими шкірними неприємностями, поза конкуренцією! Користуватися маслом амаранту можна і потрібно щодня , змащуючи і тіло, і обличчя .
Як це діє?
Це дасть позбавлення від дуже багатьох проблем. Єдиний недолік олії - це її ціна . Хоча вона, безперечно, цього варта.

Порада № 10
Приготуйте особливу воду для полоскання волосся після миття. Просто додайте в неї кілька крапель ментолового масла (на 1 літр - 5 крапель) і обполіскуйте свої локони після кожного миття .
Як це діє?
Навіщо це робити ? Питання відпаде відразу після того , як вперше спробуєте. Неймовірна свіжість на шкірі голови і легкість. Це засіб навіть полегшує головний біль. Ефективно бореться з лупою. Відмінно допомагає при зайвій жирності волосся .

0 коментарі:

Дописати коментар