понеділок, 18 листопада 2013 р.

Як зустрічати Новий рік 2014 (рік коня за східним календарем)


Новий 2014 рік - рік Коня, за східним календарем він розпочнеться 31.01.2014 і триватиме по 18.02.2015 р.
Космічний елемент року - дерево , колір коня - синій. Таким чином , талісман Нового 2014 року (тобто, тварина 2014 року за східним календарем) - синій дерев'яний кінь.
Синій колір символізує одночасно і глибину і висоту. Дерев'яний кінь - це природна сила граціозності тваринного і сили живого дерева , яке здатне пробитися крізь неймовірні перешкоди на шляху до своїх цілей.
 У підсумку, рік синього дерев'яного коня, є насамперед роком для цілеспрямованих людей , які здатні, можуть домагатися поставлених результатів, нехай навіть не найлегшим працею.

Як зустрічати Новий 2014 ( рік Коня )

2014 - рік синього дерев'яного коня - бажано зустрічати з друзями. Добре якщо це буде просторе приміщення , а не "маленьке гніздечко" , адже у рік коня без простору дій нікуди.
Кінь - тварина  досить шанована європейцями і не тільки ними. Досить згадати скільки значив хороший кінь для воїна або для орача , щоб зрозуміти наскільки він важливий. Навіть у наші дні, породистих коней виставляють на виставках , вони беруть участь у забігах , та їх красою просто милуються .
 Якщо говорити про зустріч Нового року коня більш докладно , то перш за все , як ми говорили для святкування року буде потрібно просторе приміщення , краще справляти його в колі друзів. В останні хвилини року, що минає попрощаєтеся подумки з минулим і налаштуйтеся на новий лад вашого життя , де тепер вам доведеться розраховувати лише на себе. Знайте , що ваші старання не пройдуть дарма , все воздасться по праці , саме це має стати для вас мотивацією у Новому році коня . Коли годинник сповістить про початок Нового року, з перших же секунд думайте про хороше , настроюйтеся на краще , подумки кличте до добра і справедливості.
  Святкування Нового року Коня має супроводжуватися інтенсивною, запальною музикою , найбільш підійдуть музичні твори з рок- н- ролу і диско.
 Кінь звик бути в основному на очах , але він як і будь-яка тварина боїться " упряжок " . Саме тому зустрічайте Новий рік в дружній компанії, але не нав'язуйте своєї думки іншим. Проте пам'ятайте , що спроби зустріти Новий 2014 рік зовсім вже неординарно і розв'язно можуть призвести до плачевних наслідків.

Що надіти при зустрічі Нового року Коня?

Рекомендовано кольорова гамма в одязі для року дерев'яного синього коня - відтінки синього , від блакитного до темного синього.
 Які будуть на вас сукні , довгі чи міні неважливо, головне щоб вони підкреслювали ваше природне я , вашу красу тіла. Для оформлення одягу також підійде декор у вигляді конячок , набойок . Можливе застосування ременів у вигляді тонких стрічок. Будь-які особливості одягу мають аналогію з конем або предметами використовувані при побуті з ним будуть вітатися , головне щоб все було в рамках пристойності і смаку.
 Ваша шкіра , як і білизна , також повинна бути гладкою і шовкової , як доглянутий покрив конячки , тому не забудьте вжити заздалегідь відповідні заходи (епіляція , крем ) . У прикрасах також дотримуйтесь помірність , ніяких яскравих бус і мішури , вони більше підходять новорічній ялинці . Прикраси повинні бути солідними і гідними , якщо немає такої можливості , то краще обійтися без них, або використати якісь елементи з дерева (адже кінь деревяний). Бажаний акуратний однотонний манікюр. Волосся в зачіску краще не збирати , по можливості розпустити і завити . Кучеряві локони будуть символізувати розкішну гриву.
 Чоловікам можна надіти футболку , джинси. Класичний костюм буде кілька утрудняти вас святкувати рік коня , а як ми говорили кінь так не любить упряжок . Поголитися перед зустріччю Нового року сильній статі просто обов'язково .

Що має бути на столі в новорічну ніч коня?

Меню вашого столу переважно має бути овочевим . Коні травоїдні тварини . Так , наприклад добре буде мати у себе на столі побільше салатів і фруктів. Символічним буде блюдо оформлене у вигляді коня .
При сервіруванні столу доречні будуть ароматичні палички з пахощами. Аромати завжди цінувалися на сході , а рік коня це все-таки символ за східним календарем. Однак , вдаючись в новорічну ніч розвагам , треба дотримуватися заходів обережності .
 Їжте не обмежуючи себе , їжте вдосталь , тим більше їжа на столі повинна бути легкою. Чим менше їжа піддається термічній обробці , тим приємніше вона для коня . Остерігайтеся продуктів до складу яких входять консерванти та барвники.

Як прикрасити будинок до Нового року Коні

Оскільки стихія 2014 року - дерево , розставте по квартирі квіти. Можливе виготовлення різдвяного вінка , класичної прикраси для західних країн на різдво . Крім того можна зробити мініатюрні дерева з паперу або з гілочок. Прикрасити їх можна підручним матеріалом , фарби , кольоровий папір , вата , клей , бісер і т.д.
 Добре якщо до Нового року ви купите одну або дві статуетки коня і поставите їх на полиці або на стіл , на чільне місце , що стане також прикрасою вашого будинку. У святкування Нового року ці фігурки можна подарувати вашим друзям . Звичайно , можна купити і магнітик на холодильник.
 У будь-якому випадку , якщо ви будете прагне прикрасити вашу квартиру і вдало зустріти Новий рік коня , то це у вас вийде краще , ніж у тих , хто нічого не робив!
 А ми від себе побажаємо вам у Новому всього найкращого , здоров'я, щастя , успіхів і виконання ваших бажань !  З наступаючим Вас Новим роком коня !
Джерело http://pozdravlenija-vsem.ru/novyj-god

0 коментарі:

Дописати коментар