середу, 29 лютого 2012 р.

Анджеліна Джолі та її нога на «Оскарі-2012»


Усього день знадобився кінцівці Анджеліни Джолі (Angelina Jolie), щоб стати самостійним об'єктом жартів і глузувань по всій світовій мережі. Всьому провиною - не найвдаліший вихід Енджі в світ на минулій 84-й церемонії «Оскар-2012». Актриса за традицією вибрала наряд Versace, тільки на цей раз змінила фірмової елегантності. Її вигляд був більш ніж безглуздим: важкий оксамит, глухий чорний колір, огрядний зламаний силует і величезний виріз до стегна, з якого виступала жилава нога анорексичної Джолі.

Втім, як зазначили західні блогери, Енджі, здавалося, боялася, що величезний розріз не представить її ногу у всій красі, а тому всіляко її виставляла, нервово відводила в бік поділ, акцентуючи увагу на вражаючому розрізі.


Апофеоз трапився, коли актриса вийшла вручати премію за кращий оригінальний сценарій. Якщо на червоній килимовій доріжці агресивні постановочні пози з оголеною ногою ще можна було виправдати, то зі сцени театру «Кодак» це виглядало просто недоречно. Сильно відведена назад, майже зігнута в коліні худа нога Джолі, яка виступає з розрізу величезного, важкого, чорного оксамитового плаття, стала найбільш обговорюваним моментом «Оскара-2012».



Дивна вульгарна поза Анджеліни привернула увагу всього інтернет-співтовариства: крім заведеного від імені ноги Джолі аккаунта в Twitter, кінцівка стала героєм численних колажів. У світовій мережі почався справжній глобальний флешмоб! Блогери вже назвали стійку Енджі «позою дерева» (за подібністю з Асаною класичної йоги), а деякі вважають, що нога затьмарить знамениті губи актриси і стане її новою візитною карткою.Інтернет-умільці навіть порівнюють Енджі з її вічною суперницею Дженніфер Еністон, якій колись, навпаки, вдалося з неймовірною гідністю продемонструвати ідеальне елегантне просте чорне плаття з розрізом.


Неясно, як така резонансна ситуація відіб'ється на репутації Анджеліни, яка ретельно опрацьовує кожну свою появу в світі, культивуючи образ Матері Терези наших днів. 






Джерело http://www.fashiontime.ru/celebrities/news/929782.html

0 коментарі:

Дописати коментар