понеділок, 18 листопада 2013 р.

Як зустрічати Новий рік 2014 (рік коня за східним календарем)


Новий 2014 рік - рік Коня, за східним календарем він розпочнеться 31.01.2014 і триватиме по 18.02.2015 р.
Космічний елемент року - дерево , колір коня - синій. Таким чином , талісман Нового 2014 року (тобто, тварина 2014 року за східним календарем) - синій дерев'яний кінь.
Синій колір символізує одночасно і глибину і висоту. Дерев'яний кінь - це природна сила граціозності тваринного і сили живого дерева , яке здатне пробитися крізь неймовірні перешкоди на шляху до своїх цілей.
 У підсумку, рік синього дерев'яного коня, є насамперед роком для цілеспрямованих людей , які здатні, можуть домагатися поставлених результатів, нехай навіть не найлегшим працею.

Як зустрічати Новий 2014 ( рік Коня )

2014 - рік синього дерев'яного коня - бажано зустрічати з друзями. Добре якщо це буде просторе приміщення , а не "маленьке гніздечко" , адже у рік коня без простору дій нікуди.
Кінь - тварина  досить шанована європейцями і не тільки ними. Досить згадати скільки значив хороший кінь для воїна або для орача , щоб зрозуміти наскільки він важливий. Навіть у наші дні, породистих коней виставляють на виставках , вони беруть участь у забігах , та їх красою просто милуються .
 Якщо говорити про зустріч Нового року коня більш докладно , то перш за все , як ми говорили для святкування року буде потрібно просторе приміщення , краще справляти його в колі друзів. В останні хвилини року, що минає попрощаєтеся подумки з минулим і налаштуйтеся на новий лад вашого життя , де тепер вам доведеться розраховувати лише на себе. Знайте , що ваші старання не пройдуть дарма , все воздасться по праці , саме це має стати для вас мотивацією у Новому році коня . Коли годинник сповістить про початок Нового року, з перших же секунд думайте про хороше , настроюйтеся на краще , подумки кличте до добра і справедливості.
  Святкування Нового року Коня має супроводжуватися інтенсивною, запальною музикою , найбільш підійдуть музичні твори з рок- н- ролу і диско.
 Кінь звик бути в основному на очах , але він як і будь-яка тварина боїться " упряжок " . Саме тому зустрічайте Новий рік в дружній компанії, але не нав'язуйте своєї думки іншим. Проте пам'ятайте , що спроби зустріти Новий 2014 рік зовсім вже неординарно і розв'язно можуть призвести до плачевних наслідків.

Що надіти при зустрічі Нового року Коня?

Рекомендовано кольорова гамма в одязі для року дерев'яного синього коня - відтінки синього , від блакитного до темного синього.
 Які будуть на вас сукні , довгі чи міні неважливо, головне щоб вони підкреслювали ваше природне я , вашу красу тіла. Для оформлення одягу також підійде декор у вигляді конячок , набойок . Можливе застосування ременів у вигляді тонких стрічок. Будь-які особливості одягу мають аналогію з конем або предметами використовувані при побуті з ним будуть вітатися , головне щоб все було в рамках пристойності і смаку.
 Ваша шкіра , як і білизна , також повинна бути гладкою і шовкової , як доглянутий покрив конячки , тому не забудьте вжити заздалегідь відповідні заходи (епіляція , крем ) . У прикрасах також дотримуйтесь помірність , ніяких яскравих бус і мішури , вони більше підходять новорічній ялинці . Прикраси повинні бути солідними і гідними , якщо немає такої можливості , то краще обійтися без них, або використати якісь елементи з дерева (адже кінь деревяний). Бажаний акуратний однотонний манікюр. Волосся в зачіску краще не збирати , по можливості розпустити і завити . Кучеряві локони будуть символізувати розкішну гриву.
 Чоловікам можна надіти футболку , джинси. Класичний костюм буде кілька утрудняти вас святкувати рік коня , а як ми говорили кінь так не любить упряжок . Поголитися перед зустріччю Нового року сильній статі просто обов'язково .

Що має бути на столі в новорічну ніч коня?

Меню вашого столу переважно має бути овочевим . Коні травоїдні тварини . Так , наприклад добре буде мати у себе на столі побільше салатів і фруктів. Символічним буде блюдо оформлене у вигляді коня .
При сервіруванні столу доречні будуть ароматичні палички з пахощами. Аромати завжди цінувалися на сході , а рік коня це все-таки символ за східним календарем. Однак , вдаючись в новорічну ніч розвагам , треба дотримуватися заходів обережності .
 Їжте не обмежуючи себе , їжте вдосталь , тим більше їжа на столі повинна бути легкою. Чим менше їжа піддається термічній обробці , тим приємніше вона для коня . Остерігайтеся продуктів до складу яких входять консерванти та барвники.

Як прикрасити будинок до Нового року Коні

Оскільки стихія 2014 року - дерево , розставте по квартирі квіти. Можливе виготовлення різдвяного вінка , класичної прикраси для західних країн на різдво . Крім того можна зробити мініатюрні дерева з паперу або з гілочок. Прикрасити їх можна підручним матеріалом , фарби , кольоровий папір , вата , клей , бісер і т.д.
 Добре якщо до Нового року ви купите одну або дві статуетки коня і поставите їх на полиці або на стіл , на чільне місце , що стане також прикрасою вашого будинку. У святкування Нового року ці фігурки можна подарувати вашим друзям . Звичайно , можна купити і магнітик на холодильник.
 У будь-якому випадку , якщо ви будете прагне прикрасити вашу квартиру і вдало зустріти Новий рік коня , то це у вас вийде краще , ніж у тих , хто нічого не робив!
 А ми від себе побажаємо вам у Новому всього найкращого , здоров'я, щастя , успіхів і виконання ваших бажань !  З наступаючим Вас Новим роком коня !
Джерело http://pozdravlenija-vsem.ru/novyj-god

неділю, 17 листопада 2013 р.

Корисні поради: Як поліпшити зовнішність за 30 днів ...


До початку Нового Року залишилося більше місяця, а це - вдосталь часу, щоб підготуватися і виглядати в новорічну ніч справді шикарно. Ось декілька порад, що допоможуть значно поліпшити зовнішність буквально за місяць.

Порада № 1
Кожного ранку, за пів години до сніданку, з'їдайте одну столову ложку лляного насіння, запиваючи склянкою теплої води. Насіння ретельно розжовувати.
Як це діє?
Це чудовий засіб для очищення організму. Завдяки йому шкіра стане більш свіжою і рівною. Можливо навіть невелике схуднення. Також, насіння льону укріплює волосся і нігті.
Протипоказання! При наявності в організмі каменів насіння льону вживати НЕ МОЖНА.

Порада № 2
Візьміть за звичку вживати в їжу салат з вареного буряка . Вживайте його зранку, або ввечері як буде зручно.
Як це діє?
Буряк - унікальний продукт, що очищує кров. А здорова кров - це важливий фактор гарної зовнішності . Цей засіб також позитивно впливає на роботу внутрішніх органів і стан шкіри.

Порада № 3
Кожного вечора, за годинку до сну, зробіть маску для обличчя з суміші гліцерину і вітаміну Е. Маску готувати дуже просто . Беремо 30 грамів гліцерину та 10 капсул вітаміну Е (придбати їх можна в будь-якій аптеці). Проткнувши капсули голкою, вичавити масло в ємність з гліцерином. Перед нанесенням шкіру обличчя потрібно очистити  і зробити масаж обережно, м'якою щіточкою , щоб поверхня злегка почервоніла. Так шкіра максимально вбере поживні речовини. Після процедури зволожте обличчя освіжаючим тоніком.
Як це діє?
Завдяки такому харчуванню кожного ранку ви будете спостерігати покращення шкіри. Зморшки зменшаться, а колір вирівняється. Дуже ефективний засіб від « гусячих лапок» в куточках очей. Спробуйте і коментарі будуть зайві .

Порада № 4
Кожного дня вживайте 50 грамів будь-яких (які вам більше подобаються) горіхів.
Як це діє?
Стан волосся та нігтів поліпшиться вже через 2 тижні.