четвер, 24 жовтня 2013 р.

Енергетична Психологія. Як це працює?


Більше 20 років тому в лікувальній практиці одного західного психотерапевта Роджера Каллахана стався дивний випадок ...

Протягом довгого часу він працював з пацієнткою на ім'я Мері , яка страждала аквафобією.

Ця фобія виявлялася у неї настільки потужно , що позбавляла її всяких сил. Контактуючи з усім , що було пов'язано з водою , вона впадала в повний ступор. Туалети , душ , водяні труби і навіть звичайний дощ приносили їй муки. Вона не могла бачити навіть картини з водою.

Понад півтора року Каллахан працював з Мері у себе вдома , поруч з яким у нього розташовувався басейн . Він застосовував всі дисципліни , якими опанував на той момент , але безуспішно.

Одного разу , стоячи біля басейну , Мері повідомила йому , що відчуває нудоту і спазми в шлунку при одному тільки погляді на воду.

Доктор Каллахан , який також вивчав акупунктуру , згадав , що точки , пов'язані з шлунком знаходяться під очима.

У пориві несподіваного натхнення , він попросив Мері постукайте пальцями по цих крапках .

До їх здивування, її боязнь води зникла протягом наступних п'ятнадцяти хвилин , і більше не з'являлася .


Цей випадок став поворотним моментом у дослідженнях Каллахана , і поклав початок новому Знанню .

Протягом наступних років це знання розвивалося і удосконалювалося . І врешті-решт , склалося у просту і ефективну систему - Енергетичну Психологію (ЕП ) .

Зараз Енергетична Психологія налічує кілька десятків методик . Але акупрессурні техніки продовжують зберігати лідерські позиції в цій системі .

Як же це виглядає на практиці? Як не дивно , досить просто!

Ви думаєте про свою проблему , намагаєтеся її відчути якомога сильніше і , одночасно з цим , стимулюєте кінчиками пальців певні точки на тілі.

Таке поєднання дає швидкий і глибокий результат. Це настільки ефективно , що часом навіть не віриться!

Втім , ніякого дива тут немає. В основі Енергетичної Психології лежать природні закони нашого розуму і тіла.


Коли ви абсолютно збалансовані емоційно і фізично , вашу життєву енергію можна уподібнити чистій повноводній річці , яка тече плавно і гармонійно.

Коли ж ви відтворюєте проблемну ситуацію (або переживаєте її «тут і зараз» ) у вашій енергосистемі починається справжній шторм.

Це виражається в тому , що Ви відчуваєте занепокоєння , роздратування , гнів , душевний або фізичний біль , бажання втекти з ситуації і т.д.

Якщо ж у цей момент ви задіюєте потрібні акупрессурні точки , цей шторм почне вщухати і незабаром ваша енергетична річка знову стане чистою і спокійною.

Більше того . Як показує багаторічна практика , якщо в майбутньому ви опинитеся в тій же самій ситуації ( поруч з тією ж людиною , предметом і т.д.) , то ваша енергетична річка ніяк не відреагує на це.

Вона залишиться такою ж гармонійною і рівною, а ви будете почувати себе спокійно і впевнено.

Можна сказати , що за допомогою застосування технік Енергетичної Психології , у Вас виробляється якийсь « імунітет до проблем ».


За допомогою даних технік Ви зможете «стерти » будь-які стреси , шокові стани , страхи , залежності, важкі спогади , старі образи та інше.

Менш ніж за годину ви можете звільнитися від проблеми , що обтяжувала вас роками!

За своєю ефективністю акупрессурні техніки Енергетичної Психології перевершують не тільки багато методів сучасної терапії , але і древні цілительські практики .

Більше того , від своїх давніх попередників , методи ЕП вигідно відрізняються простотою. Як застосування, так і навчання.

За допомогою технік Енергетичної Психології ви запросто можете вирішити декілька актуальних для себе проблем :

звільнитися від фобій і страхів
повернути 100 % впевненість в собі
реалізувати свої цілі і бажання
гармонізувати стосунки з оточуючими і самим собою
сформувати у себе бажані звички і риси характеру
зупинити внутрішній діалог
усунути будь-які залежності ( харчову , нікотинову , алкогольну і т.д.)
зняти стреси і шокові стани
нейтралізувати травми минулого
відновити своє здоров'я
і багато інших ...

Дані технології здатні також допомогти і у вашій духовній практиці , якою б вона не була .

Так що вивчайте техніки Енергетичної Психології , застосовуйте їх і Ви будете задоволені результатами!

Досвід сотні тисяч людей і стрімко зростаюча популярність даної системи - найкращий тому доказ.
Джерело: http://yauveren.com/energopsihologiya/

понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Кріп в народній медицині

Те , що кропу притаманні численні корисні властивості відомо як народним цілителям , так і лікарям , які представляють інтереси традиційної медицини. Цю лікарську рослину було задіяно в численних клінічних дослідженнях , за допомогою яких вдалося встановити , що їй притаманні вельми різноманітні фармакологічні ефекти . Даній рослині властиво вести боротьбу з гнильними і бродильними процесами в області кишечника , знижувати до мінімуму утворення газів , а також знімати спазми судин як кишечника , так і шлунка. Крім цього кріп сприяє швидкому виведенню сечі , а також знижує артеріальний і внутрішньоочний тиск. Притаманна даній рослині і відхаркувальна дія.

У більшості випадків цю рослину використовують як приправу. У народній медицині насіння кропу знайшло своє широке застосування в боротьбі як з різними порушеннями процесу травлення , так і з поганим апетитом , а також кашлем. Відвар насіння кропу є досить ефективним засобом і для посилення лактації. Йому притаманна також вітрогінна і заспокійлива дія . Настоєм насіння даної рослини лікують початкові стадії гіпертонії , атеросклероз , нирковокам'яну хворобу , пієлонефрит , часті головні болі , цистит тощо.

Щоб приготувати водний настій насіння кропу, потрібно для початку взяти одну столову ложку сировини, ретельно подрібнити його і запарити в п'ятистах мілілітрах кип'яченої води. Вже через чверть години настій буде готовий. Приймати його необхідно по половині склянки три - п'ять разів на день за п'ятнадцять - двадцять хвилин до прийому їжі. Курс лікування становить сім днів, після чого слід зробити перерву три - чотири дні і провести курс терапії ще раз.

Якщо у Вас поганий апетит , тоді на допомогу прийде такий засіб народної медицини: візьміть одну чайну ложку добре подрібненого насіння даної рослини , залийте її однією склянкою кип'яченої води і дайте настоятися протягом півгодини . Після цього отриманий настій потрібно буде процідити і вживати по п'ятдесят мілілітрів вранці , в обід і ввечері. У разі якщо в період лактації у жінки виробляється дуже маленька кількість молока , тоді фахівці народної медицини пропонують скористатися допомогою суміші насіння кропу з борошняною бовтанкою . Лікування атонії кишечника здійснюють за допомогою наступного рецепта : беремо дві чайних ложки зрілого насіння даної рослини , ретельно подрібнюємо його і засипаємо в каструлю. Заливаємо сировину двома склянками кип'яченої води і залишаємо на десять хвилин настоюватися . Вже через десять хвилин настій можна буде процідити , після чого і використовувати для прийому всередину за півгодини до прийому їжі в кількості ста мілілітрів. Такий настій слід пити тричі на день.


Використовуючи порошок насіння даної лікарської рослини можна попередити розвиток нападів стенокардії, а також епілепсії. Лікують їм і різні алергічні реакції. Насінням даної рослини здійснюють лікування і больових відчуттів в області попереку, бронхіальної астми, слабкості селезінки і печінки, нудоти, хронічних головних болів.

Джерело: http://www.tiensmed.ru/news/post_new10066.html

Листя кропу застосовуються для лікування анемії - в них багато заліза і вітамінів. При гіпертонії, порушеннях серцевого ритму, атеросклерозі використання кропу корисно завдяки його заспокійливій, протиспазматичній і сечогінній дії.


Протипоказання:
Вживання кропу в їжу, а також лікування його препаратами протипоказано людям із зниженим тиском. Надмірне вживання кропу може викликати непритомність, тимчасове погіршення зору і загальний занепад сил.

Любовний трикутник Джонні Деппа


Як сталося, що актор залишив матір двох своїх дітей?

Про «взаємне охолодженні і роз'єднаність у відносинах» Джонні Депп і Ванесса Параді оголосили ще минулого літа. Актор пішов з сім'ї до Ембер Херд, своїй партнерці по фільму «Ромовий щоденник». Але чи тільки в красі нової обраниці актора причина цього розриву? - Таким питанням задається журнал «7 днів».


Чутки про те, що у пари серйозні проблеми, ходили ще з 2010 року - приблизно з тих пір Параді перестала супроводжувати Деппа на світських заходах, прем'єрах і всіляких червоних доріжках. Незабаром вони роз'їхалися - Джонні поїхав зі свого улюбленого будинку на півдні Франції, де вони з Ванессою багато років прожили в мирі та злагоді, виховуючи двох дітей.
На зйомках «Ромовий щоденник» Джонні захопився своєю партнеркою Ембер, хоча і довго намагався приховати ці відносини. Обидва - і Параді, і Депп - мовчали, сміття з хати на публіку не виносили. Але колись все таємне стає явним, як би не намагалися піарники та численна команда, що працює на зірок такого рівня.



Ще в січні 2012 року Ванесса заперечувала сварку , запевняючи пресу , що у них як і раніше все прекрасно. А в травні Депп явно намагався змінити ситуацію , вперше публічно заговоривши про Ванессу .
Але , на жаль , тріщина виявилася занадто глибока. Адже , як нещодавно з'ясувалося , ще до роману з Ембер Херд у актора була інтрижка зі своєю особистою стюардесою - вона завжди обслуговувала приватний літак , на якому Джонні літав . Дівиця сама розголосила відносини з Деппом . Все це означає тільки одне: хоча молоду актрису Ембер Херд називають розлучницею, що краде чужих чоловіків , швидше за все , проблема зовсім не в ній .
Все набагато простіше - любов пройшла , або , за словами Деппа (його єдиний коментар на цю тему) , настало « взаємне охолодження і роз'єднаність у відносинах ». Сприяв цьому напевно і ще один важливий факт. Напередодні появи перших чуток про те , що в зоряному сімействі не все гаразд, пара з дітьми переїхала до Лос-Анджелеса . Ймовірно , не випадково вони довгий час жили в основному у французькому селі, далеко від спокус. Інакше розрив міг би відбутися і швидше.


З тих пір як настала офіційна розв'язка , 50-річний Депп, який не особливо ховаючись , з'являється всюди з 27-річною Херд , і ходять чутки , що у квітні в її день народження він зробив пропозицію - причому за всіма правилами : став на коліно і попросив руки дівчини . При тому , що на Ванессі , матері двох його дітей - дочки Лілі- Роуз і сина Джека , - Депп так і не одружився. Вони обидва завжди запевняли , що печатка в паспорті і папірець , видана в мерії , для них рівно нічого не значать.
«Експрес- газета » пише також , що заручини відбулися після того , як Ембер поставила закоханому акторові жорсткий ультиматум - вона не бажає значитися його коханкою. І на кілька місяців його кинула .
Зараз Ембер переїхала в будинок Джонні в Нешвіллі , і він знайомить її зі своїми найближчими друзями , включаючи музикантів з Rolling Stones. Останньою новиною про взаємини колишньої пари стала звістка про те , що Параді благає колишнього коханого і батька своїх дітей не одружуватися на Херд .
40-річна Ванесса впевнена , що молода актриса не любить Джоні і полює тільки за його грошима , користуючись тим , що Депп немов зійшов з розуму від своєї до неї пристрасті. Нещодавно він влаштував скандал на знімальному майданчику фільму , де знімається Херд , після того як та поскаржилася йому на жахливі умови і маленький вагончик для відпочинку. На наступний день її чекав величезний трейлер і всілякі прояви поваги з боку учасників знімальної групи. Адже раніше Депп , вкрай скромний під час роботи , незважаючи на свій суперзірковий статус , більш всього боявся засвітитися публічно в будь історії , що має шанс стати надбанням гласності ...
На думку Параді , Ембер просто грає з Деппом в любов і дуже скоро після весілля неодмінно його кине .

Херд, у свою чергу, дала інтерв'ю журналу Flare. Дівчина була небагатослівна і лише повідомила, що її відносини з Деппом - серйозні і глибокі. Ембер з обуренням відкидає домисли про те, що Джонні потрібен їй для розкрутки власної кар'єри.



- Це не є частиною мого професійного життя . Я хочу бути артисткою. Я не хочу бути знаменитістю , - запевняє Херд , - Ви можете знайти в інтернеті мої фотографії , на яких я заправляю машину , забираю речі з хімчистки , вигулюю свого собаку , але ви ніде не знайдете знімків мене , як зависло в клубах .
Незважаючи на те , що зараз все виглядає досить однозначно , згадаємо , що доля Джонні Деппа не раз закладала круті віражі . І поостережемся робити висновок , що в цьому любовному трикутнику третьою зайвою Ванесса Параді виявилася назавжди ...


суботу, 19 жовтня 2013 р.

Дорослі люди бояться сексу?


У Великобританії сексологи провели дослідження на тему вагітності та засобів її запобігання . В результаті , самі вчені виявилися шоковані жахливої ​​необізнаністю дорослих людей в питаннях інтимного життя . Як з'ясувалося , кожен третій британець вірить у те , що якщо після сексу жінка пострибає на місці , то зможе уникнути небажаної вагітності.

Дослідники асоціації планування сім'ї з'ясували , що половина дорослого населення (від 21 - 45 років) країни не в змозі визначити сприятливі і несприятливі для зачаття дні , хоча ця методика є найбільш елементарною . Крім того, багато людей , які брали участь у дослідженні , відкрили для себе Америку , дізнавшись , що сперматозоїди НЕ гинуть відразу ж , а виживають в жіночому організмі протягом 7 днів , The Daily Mirror .

Це плачевний факт , якщо врахувати , що одна з найбільших в Англії благодійних організацій у січні цього року зробила більш майже 6 тисяч абортів - що перевищує число абортів за всі аналогічні періоди в 32 -річної історії існування безкоштовної клініки , повідомляє InoPressa.

Радує одне , британці нетемпераментні і займаються сексом рідко. Згідно зі статистикою , 31% англійців після 30 років не займаються сексом взагалі. Кожен п'ятий британець ( більше 8 мільйонів чоловік ) нині не перебувають в інтимних відносинах з ким - лібо.У третини британців спостерігається низька частота сексу (рідше одного разу на місяць) , у 44% - середня ( від разу на місяць до двох разів на тиждень) і тільки у 19% - висока ( три рази на тиждень і частіше).

Зрозуміло , якщо порівняти англійців , скажімо , з філіппінцями , то їх необізнаність у питаннях сексу не здасться настільки шокуючою . На Філіппінах близько 30 % подружніх пар навіть не підозрюють про те , що секс може стати причиною народження дитини і як відбувається процес зачаття . Але філіппінців можна виправдати , у них тема сексу - табу , і геть відсутня сексуальна культура . Крім того , близько 80 % населення Філіппін - католики , а Католицька церква відома своєю нетерпимістю по відношенню до будь-яких засобів контрацепції.
Джерело http://www.vzroslee.ru/vzroslye-ludi-boyatsya-seksa.html