неділю, 27 січня 2013 р.

Енергообмін між чоловіком і жінкою

Якщо вірити книгам, майстрам тантри, псіхотренерам, коли чоловіки і жінки зустрічаються, то стають з'єднаними (енергетичними) судинами. І, за законом сполучених посудин, між ними починається взаємообмін (енергообмін).За своєю природою, чоловік отримує енергію зверху (ідею), а жінка - знизу (силу). Для реалізації ідеї, чоловікові потрібна сила, а енергетично її можна отримати тільки від жінки. А жінка, будучи банком сили, витрачати силу на дію не може, вона може її тільки віддати, оскільки спочатку отримує лише від передачі.Між чоловіком і жінкою енергообмін існує практично завжди - це закладено їм самою природою ... З дня народження у кожного хлопчика є мати, яка надихає його, обдаровуючи силою материнської любові, сестра, перша любов, друга, третя ... співробітниця, подруга - в кожній жінці чоловік буде шукати те джерело, яке наповнить його так, щоб у нього все виходило легко і натхненно.Далі, коли ми єднаємося в любові, жінка віддається (не тільки фізично, але також турботою, морально, інтелектуально), а чоловік, отримавши від неї силу, починає творити і діяти!Чудово, але це всього лише перша частина, в цьому ще немає перетікання, тому що немає самого обміну. Отримавши силу, на реалізацію своєї ідеї, і почавши реалізовувати її, чоловік повинен повернути жінці (матеріально, подарунками, турботою, фізичної допомогою) еквівалент її сили для того, щоб жінка надихнулася на наступну віддачу. І так далі до нескінченності.

четвер, 24 січня 2013 р.

Тоні Роббінс - хто він?

Уявіть собі людину, яка реалізована в усіх основних складових життя: він абсолютно здоровий, у нього ідеальне тіло, у нього щасливі відносини з дружиною. Він виростив чотирьох дітей, він стоїть на вершині піраміди у своїй професії і заробляє сотні мільйонів доларів. Він змінює на краще життя мільйонів людей, допомагаючи їм реалізовувати свій потенціал і досягати максимального успіху. Він віддає людству мільйони доларів через свою добродійну організацію.
Здається, що це міфічний персонаж, чи не так?
Але це не так. Ця стаття про абсолютно реальну людину, що живе серед нас, у наш з вами час.
Його енергія здається безмежною. Він проводить на сцені по 14 годин на добу, зберігаючи абсолютну увагу своєї аудиторії.
Спектр емоцій, який він викликає у людей під час своїх виступів, варіюється від дикого сміху до сліз.
Коли він на сцені, від нього неможливо відвести очей. Він володіє енергією рок-зірки, але з абсолютно позитивним зарядом, завдяки якому хочеться ставати краще, допомагати світу, відкривати та реалізовувати в собі свою досконалість.

середу, 23 січня 2013 р.

Скони, або сирні перепічки

Рецепт від Юлії Висоцької

Інгредієнти
280 г борошна
2 ч. л розпушувача
1 ч. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч. л. солі
60 г охолодженого вершкового масла, порізати шматочками
400-500 г тертого сиру, будь-якого
230-240 мл кефіру, можна йогурт.


 Спосіб приготування

суботу, 19 січня 2013 р.

10 уроків від Земфіри

Урок 1 ПРО ОСТАННІЙ ТУР

 «Коли просять одним словом охарактеризувати що-небудь - людину, фільм, вчинок, місто - я зазвичай розгублююсь, часто це не представляється можливим. З цим туром зворотній випадок. З самого його початку в моїй голові спливало одне і те ж слово, до його кінця воно мене переслідувало, заповнило мене всю. Це - любов ».

Урок 2 СТАВЛЕННЯ ДО КРИТИКИ


 «Коментувати те, що говорять про тебе інші - деструктивно. Конструктивно - займатися своєю улюбленою справою ».«Я не можу знайти в собі причин, чому б я хотіла всім подобатись. Тому що я розумію неможливість цього ».«Найбільш жорсткий цензор, звичайно, я сама для себе, і критик. Тому мені буває смішно читати критичні замітки. Вони мене не можуть зачепити, вони не можуть критикувати мене більше, ніж я сама себе ».

Урок 3 ПРОФЕСІЙНЕ
ЗРОСТАННЯ

 «Займатися [музикою] потрібно щодня. Багато музикантів, досягши незначного успіху, починають нехтувати заняттями. Це помилка.[Я] займаюся двічі на тиждень. Хтось з боку обов'язково повинен давати оцінку твоєму інструменту. Взагалі, у вокалістів є прислів'я: «Щасливий той співак, викладач якого живий».

Урок 4 РОБОТА НАД СОБОЮ

понеділок, 14 січня 2013 р.

7 дієтичних продуктів

7 продуктів, від яких точно не погладшаєш, а тільки схуднеш!

Смачного:
1. Грейпфрут - при регулярному використанні (150г в день) здатний в середньому знизити вагу людини на 2кг за 2 тижні;
2. Зелений чай - азіатські дієтологи радять випивати в день 4 чашки зеленого чаю, це дасть найбільший ефект для спалювання жирів
3. Гостра їжа - в основному приправи: чорний мелений перець, перець пепероні, гірчиця, хрін. Наприклад перець чилі, в якому міститься речовина капсацин "розтоплює" зайві калорії на протязі 20 хвилин після закінчення їжі.
4. Нежирні молочні продукти - збільшують виробництво гормону кальцитріолу, який примушує клітини спалювати більше жиру;
5. Кориця - одна чайна ложка на день знижує рівень цукру в крові і попереджає трансформацію надлишкових вуглеводів в жири;
6. Вода - недостатнє її вживання негативно позначається на позбавленні від зайвих кілограмів;
7. Білкова їжа - для засвоєння білків витрачається більше калорій, ніж для засвоєння жирів і вуглеводів.