суботу, 24 грудня 2011 р.

Що приготувати на новий 2012 рік

Відносно недавно з'явилася традиція готувати страви, відповідні покровителю року прийдешнього, і ще не встигла міцно закріпитися в країнах Європи.Проблема полягає в тому, що доводиться об'єднувати звичну європейську кухню зі східною філософією, підбирати продукти та методики їх кулінарної обробки, узгоджуючи з елементами, які відповідають тій чи іншій тварині.
________________________________________
 Якщо ви хочете, щоб сімейні свята залишилися не тільки у ваших спогадах, а й на сторінках фотокниги зверніться до професійного фотографа в Києві на сайті http://mirfoto.kiev.ua/

Що приготувати на новий рік 2012

Як зустрічати Новий 2012 (рік Чорного Водяного Дракона)?

Ця стаття заснована на астрологічних навчаннях та східних традиціях, особливо на східному гороскопі.
2012 рік - це рік Чорного Водяного Дракона.
На китайській мові рік Дракона називають словом - Лун.
Дракон - це 5 знак в китайському Зодіаку.
Час з 7 до 9 годин ранку знаходиться під управлінням Дракона.
У західному зодіаку Дракону відповідають Терези.
Полярність: Позитивна.
Елемент: Дерево.
________________________________________
 Якщо ви хочете, щоб сімейні свята залишилися не тільки у ваших спогадах, а й на сторінках фотокниги зверніться до професійного фотографа в Києві на сайті http://mirfoto.kiev.ua/

Потужний засіб для схуднення!

Як ви думаєте, чому дієтологи радять для схуднення вживати в їжу більше овочів і фруктів? Через низьку їх калорійность? Почасти так. Але дуже важливу роль і для схуднення, і для нормальної роботи кишечника грає клітковина, якими багаті овочі і фрукти.

Що таке клітковина?

вівторок, 20 грудня 2011 р.

Новий засіб боротьби з ожирінням - зелений виноград

Виноград - дивовижний витвір природи. Люди навчилися використовувати його властивості багато тисяч років тому для виготовлення вина. Але, як виявилося, до цих пір не всі таємниці винограду були розкриті.Однак нещодавно медики з університету штату Пенсільванія з'ясували, що крім вже відомих людям властивостей винограду, є ще кілька. Вони встановили, що, регулярно вживаючи в їжу зелений виноград, людина може схуднути. Навіть виноградний сік може сприяти схудненню, відзначають вчені.В ході експерименту, що тривав два місяці, 100 добровольців, страждаючих надмірною вагою, були розділені на чотири групи. Їм не призначали ніяких дієт, крім виноградних добавок до звичайної їжі, а також попросили щодня по півгодини ходити пішки. Одна група отримувала напій, що містив деяку кількість виноградного соку, друга - безпосередньо виноградний сік, третя - виноград. Люди, що входили в четверту групу, не отримували нічого виноградного.По закінченні встановленого строку з'ясувалося, що всі випробовувані кілька схудли. Однак люди з "контрольної" групи, які не отримували "виноградних" добавок зовсім, схудли в середньому всього на 0.5 кг. Ті, хто пив напій, що містить сік, схудли в результаті приблизно на один кілограм, споживачі виноградного соку - на 1.5 кг.Найбільш відчутних результатів досягли учасники експерименту, які їли виноград в чистому вигляді. Вони втратили в середньому 1.7 кг. На думку вчених, у винограді містяться речовини, що беруть участь в інсуліновому обміні і сприяють нормалізації маси тіла. Про це повідомляє ІТАР-ТАРС.

четвер, 15 грудня 2011 р.

Новорічні рецепти для тих, що худнуть

Новорічний стіл вимагає компромісів: ви хочете зберегти фігуру, чоловік - м'яса, діти - неодмінно олів'є, а свекруха замислила наварити холодцю «на роту солдат». Якщо легкими закусками відскіпатися не вдасться і без пишно накритого святкового столу не обійтися, можна спробувати приготувати традиційні страви (і олів'є, і оселедець під шубою, і навіть тістечко «Картопля») за спеціальними корисними рецептами.