вівторок, 25 січня 2011 р.

Любовне меню на День Святого Валентина

Меню романтичної вечері краще спланувати заздалегідь, щоб в останній день не бігати в пошуках потрібних продуктів. Головне правило романтичної вечері - не переборщити з кількістю спиртного.
Якщо цей День Валентина ви вирішили відзначити удвох в інтимній обстановці, важливо правильно скласти святкове меню. День Святого Валентина - це не Новий рік і не День народження, тому на столі не повинно бути великої кількісті ситних страв і міцного алкоголю.
Всі страви повинні тільки сприяти, але ні в якому разі не заважати любові. Меню романтичного обіду / вечері краще спланувати заздалегідь. На питання що приготувати, можна відповісти коротко: те, що любите ви або ваша друга половинка. Свято - це в першу чергу радість і задоволення. От і не відмовляйте собі в ньому.

неділю, 23 січня 2011 р.

Секрет молодості Сінді Кроуфорд

Залишивши подіум, супермодель Сінді Кроуфорд продовжує радувати шанувальників своєю ефектною зовнішністю. Свого часу родимка над верхньою губою стала для неї своєрідним розпізнавальним знаком серед інших представниць модельного бізнесу. За запевненням вчених, секрет молодості Кроуфорд багато в чому полягає саме в цій родимій плямочці.

пʼятницю, 14 січня 2011 р.

Водна дієта

Водна дієта розроблена провідними американськими дієтологами і отримує останнім часом все більшу популярність. І не дивно, адже питна вода ідеально підходить для схуднення.
Вода в організмі людини грає першорядну роль: вона приносить в тканини всі необхідні для життєдіяльності вітаміни, мінерали, солі, є важливою частиною процесу терморегуляції тіла і т.д. А крім того, вода дозволяє при правильному підході схуднути, скинути зайві кілограми, здобути струнку і красиву фігуру.

вівторок, 11 січня 2011 р.

Спорт і здоровий спосіб життя. Спорт - здоров'я і краса

Всі ми ще з самого дитинства знаємо, що рух це життя, активний рух - здорове життя. Більшість сучасних жінок ведуть відносно спокійний і навіть сидячий спосіб життя. Правильне і здорове харчування поодинці не зможе забезпечити здоров'я і красу нашого тіла. На допомогу до нас приходить спорт. Щоденні заняття спортом - ось запорука здоров'я і краси. Щоб спорт приносив задоволення, потрібно правильно вибрати заняття, і спорт буде приносити здоров'я не тільки тіла, а й душі.

Займаючись спортом, приймайте тільки легку їжу. Наприклад: фрукти, йогурт, сир. Все інше важко лягає в шлунку, стомлює і навіть при бігу підтюпцем може викликати поколювання в боці. Красу і здоров'я вам принесуть регулярні заняття спортом. Під, час фізичних вправ шкіра краще забезпечується кров'ю, м'язи напружуються, у вас поліпшується постава. Кровообіг підсилюється, стимулюється обмін речовин, у вас не тільки покращується здоров'я, а й додається краси. Якщо при підйомі на сходи вам не вистачає дихання, значить, слід терміново зайнятися спортом, щоб бути у формі.
Вибираємо улюблений вид спорту

неділю, 9 січня 2011 р.

Що робити, щоб виглядати, як модель

Щоб виглядати, як модель, необхідно працювати над собою. А щоб досягти бажаного результату, необхідний правильний настрій.

Прийняття ванн поліпшить стан шкіри
У моделей не просто ідеальне тіло, низька вага та стрункі ноги, їх шкіра ніжна та гладенька. Модельна зовнішність може бути і в простої дівчини, що не виступає на публіці і не носить найвищі шпильки. А починати треба з якості шкіри, насичення її корисними речовинами.

Раз на тиждень потрібно приймати ванни з рослинними травами, наприклад ромашкою, а також додавати у ванни ароматичні масла - ялівцю, апельсина, неролі.

Щоб шкіра одночасно набувала гладкості і ставала пружною, корисно протирати її кубиками льоду з молока.

Порятунком від жирної шкіри тіла буде грязьове мило, яке володіє підсушуючим ефектом. До того ж воно підсилює мікроциркуляцію у шкірі.

Під час прийняття ванн ідеально підходять заняття антицелюлітними процедурами. Для початку потрібно змінити звичайне мило чи гель для душу антицелюлітним милом, яке включає кофеїн і рослинні екстракти перцю і плюща. Але основним все ж залишається медовий або інший масаж, які не менш ефективні в душі.

Фізична активність - запорука краси та успіху

середу, 5 січня 2011 р.

Вічне кохання - щастя або проблема?


Мріючи про вічне кохання, ми рідко замислюємося про те, що, замість щастя, вонo може принести в наше життя страждання і безвихідь
Ти ніколи не замислювалася про те, чому люди ще з самого дитинства мріють про велике і чисте кохання, яке стане прикладом для наслідування всім майбутнім нащадкам? Кожній людині потрібна стабільність. Розрахунок дуже простий: жінці потрібен чоловік. А що ти скажеш, якщо у чоловіка виявиться купа недоліків, і в тебе не буде часу ні на що інше? А розлюбити ти вже не можеш. Адже майже кожна людина однолюб.

У кожного є право на помилку

Спочатку все було як у казці. Три шкільні подруги, Люда, Олена і Наташа мріяли про ідеальну любов і ворожили, хто ж вийде заміж першою. Нічого особливого, звичайні дівочі розмови. На жаль, але щасливий кінець казки ще не настав. Олена вийшла заміж першою, у неї двоє дітей, вона щасливо живе у шлюбі. Це ще раз доводить, що ранній шлюб - це не помилка. Наташа виїхала з нашого маленького містечка, вона хотіла зробити кар'єру. Наташа була заміжньою три рази і в підсумку зрозуміла, що для бізнес-леді це ще не межа. Люда до цих пір не заміжня, так як чоловік її мрії одружений і не збирається розлучатися. Їх стосунки тривають вже більше 10 років. Люда багато плакала, звичайно, за такий час могло багато чого трапитися, але вона ніяк не може змиритися зі своєю долею. Найцікавіше те, що ще на самому початку їх відносин він сказав Люді, що ніколи не розлучиться з дружиною і якщо вона знайде більш відповідну кандидатуру, ніж він, заперечень з його боку не буде. Вона вільна людина. Люда не скористалася наданим їй правом. А може вона просто злякалася?

Цю ситуацію прокоментувала Марія Разбаш, провідний психолог Центру позитивної психології А. Свіяша: «На жаль, але я часто стикаюся з такими ситуаціями. За цією "безвихіддю" ховається наступне. Жінка потрапляє в пастку: з одного боку все чесно, їй надали право вибору, а з іншого у неї знижується самооцінка, починає долати панічне почуття страху, завершує цю не сприятливу картину переконання, що нові відносини вона вже ніколи не зможе побудувати і задовольняється тим, що у неї є. Любов всього її життя - це щільна завіса, за якою жінка сховала свій страх. Якщо вона живе так вже 10 років, то її все влаштовує. Який висновок слід зробити? Візьми на себе відповідальність за те, що відбувається у твоєму житті. Відпусти його і постав крапку у стосунках, які не приносять тобі ніякого задоволення, отримай шанс почати все з чистого аркуша».

вівторок, 4 січня 2011 р.

Тонке волосся - догляд

Тьмяне тонке волосся - проблема дуже поширена. Головний плюс тонкого волосся - в його шовковистості і м'якості, мінус - в його непослуху. Догляд за тонким волоссям повинен бути спрямований насамперед на збільшення густоти і зміцнення сили волосся. Надати бажаний обсяг і пишність зачісці допоможе дотримання основних правил догляду за тонким волоссям.

Голлівуд втратив двох завидних наречених

Одна з найбільш високооплачуваних зірок Голлівуду Різ Уїзерспун оголосила про свої заручини з голлівудським агентом Джимом Тотом.
 

Як виявилося, Джим зробив актрисі пропозицію в різдвяну ніч.
Цю інформацію вже підтвердили офіційні представники Уїзерспун. За їх словами пара неймовірно щаслива.
 

Між тим, покінчити з холостяцьким життям вирішила і актриса Наталі Портман.
29-річна знаменитість не тільки зібралася заміж, але і чекає дитину від балетмейстера Бенджаміна Мільпье, який працював з нею під час зйомок трилера "Чорний лебідь".
 

В інтерв'ю Entertainment Weekly Наталі Портман сказала: "Я завжди прагнула зберігати таємниці свого особистого життя. Але зізнаюся: я невимовно щаслива".
Джерело: http://luxplanet.com.ua

неділю, 2 січня 2011 р.

Святочне ворожіння

Святками називаються два тижні зимових свят, від Різдвяного святвечора, що припадає на 6 січня, по Хрещення, що святкується 19 січня. Гадання на Різдво по праву вважається найбільш правдивими і своїм корінням сягає часів язичницької Русі.

    Під час святочних і різдвяних ворожінь можна шукати у всіх прогнозах тільки хороший сенс. Поганим ознакам, не варто надавати великого значення, інакше ви заздалегідь налаштуєте себе на невдачу в новому році.

Святочні СНИ прийнято вважати віщими, тому їм приділяють особливу увагу. Лягаючи спати, загадують про свою долю, а вранці намагаються витлумачити побачені образи як її таємні знаки.
Особливо вірними прийнято вважати ворожіння і сни на старий Новий рік (14 січня), перед Різдвом і перед Водохрещем.

Щодо Нового року з астрологічної точки зору все зрозуміло.
Перший день, а точніше, перша ніч року, завжди є точкою відліку, яка задає програму на майбутнє. У всіх народів здавна прийнято ворожити на Новий рік. У залежності від календаря це відбувалося в різний час. Початок року колись збігався з весняним або осіннім рівноденням, з
певним положенням Місяця, а часто і не збігався ні з чим, а був «призначений» різними реформаторами календарів за відомих лише їм мотивів. Але у всіх випадках новорічна ніч є пророчою, якщо народ живе за даним календарем.

К нам, як і в усі цивілізовані країни, Новий рік приходить 1 січня за новим стилем, але гадати в новорічну ніч рідко кому спадає на думку. А вже спати, щоб побачити віщий сон, особливо в місті, взагалі нереально. Одні в цей час шумно веселяться і дивляться телевізор, а інші не сміють гадати під час православного посту. Ось і переноситься це цікаве, але гріховне заняття на більш лояльні до нього Святки, а зокрема на старий Новий рік.

Щодо конкретних днів для ворожіння і тлумачення снів, то тут суцільні протиріччя. Наприклад, в одних джерелах ворожіння під Різдво вважається самим вірним, а в інших, навпаки, 6 січня значиться в списку нещасливих для ворожіння днів.

До речі, те, що тепер називають святочними ворожіннями, існувало ще задовго до християнства, тільки ці дванадцять днів збігалися з кінцем року і початком нового. Ворожили на майбутній урожай, чи принесе рік багатство або бідність, чи не загрожує хвороба або смерть. Молодь, перш за все, цікавило влаштування особистого життя, а тому більше ворожили на майбутнього нареченого або наречену. Заради того щоб побачити своїх суджених, молоді наважувалися на страшні ворожіння на дзеркалах поодинці вночі десь у темній лазні, де біси водяться.

 Одним з найбільш вірних і безпечних ворожінь вважалося ворожіння уві сні. Просто перед тим, як лягти спати, треба зосередитися на бажанні побачити майбутнього чоловіка.

За старих часів дівчата для цього знімали з себе пояс, без якого тоді ніхто навіть вночі не спав. Так вони відкривалися невідомим силам, щоб ті показали їм судженого. Зараз навряд чи хто спить підперезаним, тому ця процедура вже не має сенсу. Але перед ворожінням на сон не можна розмовляти хоча б протягом години і дивитися телевізор, інакше присниться не суджений, а який-небудь персонаж фільму жахів, або топ-зірка, або, не до ночі буде сказано, надокучили політичний діяч. Потім кладеться під подушку який-небудь предмет, який повинен
притягнути потрібний сон, і проговорюється коротке прохання до судженому з'явитися уві сні. Наприклад, кладете гребінець і проговорює, бажано вголос, але не голосно:
«Суджений-ряджений, прийди мене причесати ».

Щоправда, замість нареченого може приснитися перукар, але це не страшно, якщо ви побачите
себе з гарною зачіскою, з довгим чи кучерявим волоссям. У цьому випадку у вас великий шанс вийти заміж або зустріти кохання.

 Можна ще зробити місток з прутиків і просити судженого перевести вас через міст. Міст - Знак возз'єднання, і той, з ким ви опинитеся на мосту уві сні, має всі шанси зблизитися з вами наяву.

Можна спорудити під ліжком «Колодязь» або просто поїсти перед сном солоного, тоді суджений обов'язково повинен буде вас напоїти. Добре, якщо це буде чиста вода, вона обіцяє щасливу любов. Каламутна і іржава, навпаки, передрікає проблеми у відносинах, невдалий роман. А якщо замість води вам запропонують більш міцні напої, ви ризикуєте втратити голову, і після сп'яніння почуттями може наслідувати не настільки приємна протверезіння.

Можна заховати під подушку дзеркало і попросити майбутнього нареченого в ньому показатися або  покласти бубнового короля (він вважається неодруженим), а можна і всіх чотирьох королів (про всяк випадок).

 У всіх цих ворожіннях не настільки важливо, що ви покладете і якими словами висловите своє бажання побачити судженого, важливо саме бажання, воно повинно бути сильними щирим.
Загадувати сон можна не тільки на любов і шлюб, але практично на будь-яку тему, яка вас хвилює.

Кожен день, в тому числі і кожен з 12 днів Святок, має свою особливість (Причому кожен рік різну). Цим можна скористатися, загадуючи сни на відповідну дню тему, - Тоді відповіді на ваші питання будуть більш ясними. Пророчі сни можна побачити в будь-який час доби, але зазвичай
люди рідко бачать сни до півночі, тому тут розглянемо лише ті, які ви побачите з півночі до сходу сонця.